nova%20top

Uldo Nova Top

  

  • Gwarantuje wysoką jakość bułek
  • Zapewnia lepszą wilgotność miękiszu
  • Wydłuża okres świeżości pieczywa

 

Środek wypiekowy wygodny i bezpieczny w stosowaniu, gwarantujący za każdym razem taką samą wysoką jakość gotowego wypieku. Doskonały jako środek wypiekowy do bułek i innych drobnych wypieków pszennych.

Składniki

mąka pszenna, emulgator: E472e; gluten pszenny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy: amylaza, ksylanaza; substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1571/372
tłuszcz [g]:7,3
- w tym kwasy nasycone [g]:6,2
węglowodany[g]: 60,2
- w tym cukry [g]:4,5
błonnik[g]:3,5
białko[g]:14,7
sól [g]:0,1

Receptura

Uldo Nova Top

Kalkulacja 

Uldo Nova Top

Specyfikacja

Uldo Nova Top 

Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin