nova%20top

Uldo Nova Top

  

  • Gwarantuje wysoką jakość bułek
  • Zapewnia lepszą wilgotność miękiszu
  • Wydłuża okres świeżości pieczywa

 

Środek wypiekowy wygodny i bezpieczny w stosowaniu, gwarantujący za każdym razem taką samą wysoką jakość gotowego wypieku. Doskonały jako środek wypiekowy do bułek i innych drobnych wypieków pszennych.

Składniki

mąka pszenna, emulgator: E472e; gluten pszenny, enzymy: amylaza, ksylanaza; środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia 

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1564/371
tłuszcz [g]:7,6
 - w tym kwasy nasycone [g]:6,5
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 58,5
 - w tym cukry [g]:1,8
błonnik [g]:4,0
białko [g]:15,1
sól [g]:0,1

Receptura

Uldo Nova Top

Kalkulacja 

Uldo Nova Top

Specyfikacja

Uldo Nova Top 

Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin