Uldo Garant E

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Gwarantuje odpowiednią strukturę miękiszu oraz porowatość  wyrobu
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku

 

 

Uniwersalny środek wypiekowy, dzięki któremu obróbka ciasta jest łatwiejsza, poprawia porowatość oraz objętość gotowego wyrobu. Znakomicie sprawdza się zarówno w produkcji maszynowej jak i przy obróbce ręcznej.

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, emulgator: lecytyna rzepakowa; enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1528/361
tłuszcz [g]:3,8
- w tym kwasy nasycone [g]:0,6
węglowodany[g]: 50,1
- w tym cukry [g]:4,6
błonnik[g]:2,8
białko[g]:30,2
sól [g]:0,07
RecepturaUldo Garant E
Kalkulacja

Uldo Garant E

Specyfikacja

Uldo Garant E

Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)

   |   do góry

liczniki odwiedzin