Spartakus

Uldo Spartakus

 

<td>x</td>

  • Bezpieczny i łatwy w stosowaniu
  • Bardzo wydajny
  • Podnosi jakość i objętość wyrobu gotowego 

Środek wypiekowy do produkcji drobnego pieczywa pszennego. Idealnie nadaje się do produkcji ręcznej jak i obróbki mechanicznej. Jego użycie gwarantuje uzyskanie wypieków o bardzo dużej objętości.

Składniki

mąka pszenna, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1490/351
tłuszcz [g]:1,3
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,2
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 69,4
 - w tym cukry [g]:3,3
błonnik [g]:1,9
białko [g]:14,5
sól [g]:< 0,01
RecepturaUldo Spartakus
KalkulacjaUldo Spartakus
Specyfikacja 

Uldo Spartakus 

Karta Produktu Gotowego

Bułki

 

   |   do góry

liczniki odwiedzin