Uldo Jowisz

 

Uniwersalny środek wypiekowy o niskim dozowaniu do bułek i do chlebów. Zapewnia ciastu stabilność oraz nadaje produktom gotowym dużą objętość i długotrwałą świeżość.

 

 

 

Składniki

emulgator: E472e; mąka pszenna, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; regulator kwasowości: E262; substancja zagęszczająca: guma guar; słód jęczmienny, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1305/314
tłuszcz [g]:18
- w tym kwasy nasycone [g]:17,5
węglowodany[g]: 27,6
- w tym cukry [g]:2,2
błonnik[g]:13,6
białko[g]:3,6
sól [g]:1,5
RecepturaUldo Jowisz
Kalkulacje

Uldo Jowisz

Specyfikacja

Uldo Jowisz

Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)

   |   do góry

liczniki odwiedzin