Jowisz3

Uldo Jowisz

 

Uniwersalny środek wypiekowy o niskim dozowaniu do bułek i do chlebów. Zapewnia ciastu stabilność oraz nadaje produktom gotowym dużą objętość i długotrwałą świeżość.

 

 

 

Składniki

mąka pszenna, emulgator: E472e; substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; substancja zagęszczająca: guma guar; regulator kwasowości: E262; enzymy: ksylanaza, amylaza; słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1220/291
tłuszcz [g]:11
 - w tym kwasy nasycone [g]:10,2
węglowodany[g]: 36,6
 - w tym cukry [g]:0,7
błonnik[g]:12,0
białko[g]:5,4
sól [g]:2,8
RecepturaUldo Jowisz (SAUER)
Kalkulacje

Uldo Jowisz

Specyfikacja

Uldo Jowisz

Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)

   |   do góry

liczniki odwiedzin