Uldo Frost

 

Środek wypiekowy do odroczonego wypieku, który znacząco przedłuża świeżość wyrobu gotowego.

 

Nowoczesny środek wypiekowy do odroczonego rozrostu. Umożliwia długie prowadzenie ciasta oraz gwarantuje jego dużą stabilność po wyjęciu z chłodni. Pozwala uzyskać powtarzalność wypieku, lepszy smak i dłuższą świeżość wyrobu gotowego. Doskonałe rozwiązanie dla piekarni, które chcą zaoferować swoim Klientom ciepłe, aromatyczne i świeże pieczywo przez cały dzień.

Składniki

glukoza, mąka pszenna, emulgatory E472e, E450(i); gluten pszenny, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; słód pszenny, cukier, enzymy: ksylanaza, amylaza, hydrolaza, oksydaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1557/369
tłuszcz [g]:8,7
- w tym kwasy nasycone [g]:7,9
węglowodany[g]: 63,2
- w tym cukry [g]:29,5
błonnik[g]:3,5
białko[g]:7,8
sól [g]:2,5
RecepturaUldo Frost
Kalkulacje

Uldo Frost

Specyfikacja

Uldo Frost

Karta Produktu GotowegoBułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin