102 250x420 eisprinz schrippen baer

Uldo Frost

 

Środek wypiekowy do odroczonego wypieku, który znacząco przedłuża świeżość wyrobu gotowego.

 

Nowoczesny środek wypiekowy do odroczonego rozrostu. Umożliwia długie prowadzenie ciasta oraz gwarantuje jego dużą stabilność po wyjęciu z chłodni. Pozwala uzyskać powtarzalność wypieku, lepszy smak i dłuższą świeżość wyrobu gotowego. Doskonałe rozwiązanie dla piekarni, które chcą zaoferować swoim Klientom ciepłe, aromatyczne i świeże pieczywo przez cały dzień.

Składniki

glukoza, mąka pszenna, emulgatory E472e, E450(i); gluten pszenny, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; słód pszenny, cukier, enzymy: ksylanaza, amylaza, hydrolaza, oksydaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1557/369
tłuszcz [g]:8,7
- w tym kwasy nasycone [g]:7,9
węglowodany[g]: 63,2
- w tym cukry [g]:29,5
błonnik[g]:3,5
białko[g]:7,8
sól [g]:2,5
RecepturaUldo Frost
Kalkulacje

Uldo Frost

Specyfikacja

Uldo Frost

Karta Produktu GotowegoBułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin