Nowoczesny środek wypiekowy do odroczonego rozrostu. Umożliwia długie prowadzenie ciasta oraz gwarantuje jego dużą stabilność po wyjęciu z chłodni. Pozwala uzyskać powtarzalność wypieku, lepszy smak i dłuższą świeżość wyrobu gotowego. Doskonałe rozwiązanie dla piekarni, które chcą zaoferować swoim Klientom ciepłe, aromatyczne i świeże pieczywo przez cały dzień. | |||||||||||||||||||||
Składniki | glukoza, mąka pszenna, emulgatory E472e, E450(i); gluten pszenny, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; słód pszenny, cukier, enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Frost | ||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Bułki |