KAROL

Uldo Karol
 

<td>x</td>

  • Bardzo wydajny
  • Podnosi jakość i objętość wyrobu gotowego
  • Wydłuża okres świeżości pieczywa

Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM
Uniwersalny środek wypiekowy o szerokim zastosowaniu - przeznaczony jest zarówno do pieczywa pszennego jak i mieszanego. Jego zastosowanie ułatwia wyrabianie ciasta, zwiększa jego stabilność i objętość oraz poprawia strukturę gotowego wyrobu.

Składniki

mąka pszenna, enzymy: ksylanaza, amylaza;, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1457/344
tłuszcz [g]:1,4
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,3
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany[g]: 66,2
 - w tym cukry [g]:3,7
błonnik[g]:14,7
białko[g]:3,7
sól [g]:0,02

Receptura

Uldo Karol
Uldo Karol na naturalnym kwasie

Kalkulacja 

Uldo Karol

Specyfikacja

Uldo Karol 

Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)
Chleb na naturalnym kwasie

   |   do góry

liczniki odwiedzin