Uldo Teiba Plus

 

  • Możliwość stosowania do chleba zapiekanego
  • Poprawia smak oraz zapach chleba
  • Przedłuża świeżość 
 

Wyjątkowy środek wypiekowy do pieczywa zapiekanego. Daje możliwość produkowania pieczywa metodą odroczonego wypieku. Poprawia smak i strukturę produktu, przedłuża świeżość. 

Składniki

cukier, gluten pszenny, mąka pszenna, słód (pszenny, jęczmienny), mąka sojowa, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1604/379
tłuszcz [g]:3,8
- w tym kwasy nasycone [g]:0,8
węglowodany[g]: 50,6
- w tym cukry [g]:39,7
błonnik[g]:6,6
białko[g]:32,4
sól [g]:0,16
RecepturaUldo Teiba Plus
KalkulacjaUldo Teiba Plus
Specyfikacja

Uldo Teiba Plus 

Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin