Uldo Garant +

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Gwarantuje odpowiednią strukturę miękiszu oraz porowatość  wyrobu
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku
 

Uniwersalny środek wypiekowy, dzięki któremu obróbka ciasta jest łatwiejsza, poprawia porowatość oraz objętość gotowego wyrobu. Znakomicie sprawdza się zarówno w produkcji maszynowej jak i przy obróbce ręcznej. 

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1487/351
tłuszcz [g]:2,2
- w tym kwasy nasycone [g]:0,5
węglowodany[g]: 58,3
- w tym cukry [g]:3,7
błonnik[g]:3,6
białko[g]:22,7
sól [g]:0,06
Receptura

Uldo Garant +

Uldo Garant + na naturalnym kwasie

KalkulacjaUldo Garant +
Specyfikacja

Uldo Garant +

Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)
Chleb na naturalnym kwasie

   |   do góry

liczniki odwiedzin