garanty

Uldo Garant +

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Gwarantuje odpowiednią strukturę miękiszu oraz porowatość  wyrobu
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku
Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM 

Uniwersalny środek wypiekowy, dzięki któremu obróbka ciasta jest łatwiejsza, poprawia porowatość oraz objętość gotowego wyrobu. Znakomicie sprawdza się zarówno w produkcji maszynowej jak i przy obróbce ręcznej. 

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1478/349
tłuszcz [g]:1,8
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,6
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 57,5
 - w tym cukry [g]:3,0
błonnik [g]:3,2
białko [g]:24,0
sól [g]:0,04
Receptura

Uldo Garant +

Uldo Garant + na naturalnym kwasie

KalkulacjaUldo Garant +
Specyfikacja

Uldo Garant +

Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)

   |   do góry

liczniki odwiedzin