| |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; drożdże suszone. | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Wezuwiusz - chleb (SAUER) | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
Uldo Wezuwiusz
|
| |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; drożdże suszone. | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Wezuwiusz - chleb (SAUER) | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |