| |||||||||||||||||||||
| Składniki | mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; drożdże suszone. | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
| Receptura | Uldo Wezuwiusz - chleb (SAUER) | ||||||||||||||||||||
![]() | Uldo Wezuwiusz
|
| |||||||||||||||||||||
| Składniki | mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; drożdże suszone. | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
| Receptura | Uldo Wezuwiusz - chleb (SAUER) | ||||||||||||||||||||