Uldo Wezuwiusz


Środek wypiekowy clean label do chleba i bułek.

  • Produkt przeznaczony do pieczywa pszennego i mieszanego, zapewniający ciastu stabilność oraz dużą objętość i  długotrwałą świeżość produktu gotowego.
  • Dzięki odpowiednio dobranym składnikom, doskonale sprawdza się zarówno w produkcji rzemieślniczej, jak również na liniach przemysłowych.
  • Produkt wolny od „E”, pozwalający uzyskać pieczywo z „czystą etykietą”.

 

Składniki

mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; drożdże suszone.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1455/343
tłuszcz [g]:1,7
- w tym kwasy nasycone [g]:0,4
węglowodany[g]: 68,1
- w tym cukry [g]:7,5
błonnik[g]:4,2
białko[g]:11,8
sól [g]:0,08
Receptura

Uldo Wezuwiusz - kajzerka
Uldo Wezuwiusz - chleb
Uldo Wezuwiusz - chleb na naturalnym kwasie

Kalkulacja

Uldo Wezuwiusz - kajzerka

Uldo Wezuwiusz - chleb

Specyfikacja 

Uldo Wezuwiusz

Karta Produktu Gotowego

Kajzerki
Chleb (Uldo Sauer)
Chleb na naturalnym kwasie

 

   |   do góry

liczniki odwiedzin