Gerstar

Uldo Gerstar

 

  • Dłuższy okres utrzymywania wilgotności
  • Poprawa struktury i większa objętość
  • Uniwersalność zastosowania

Wysokiej jakości środek wypiekowy przeznaczony do pieczywa pszennego. Dzięki unikalnemu połączeniu odpowiednich emulgatorów i enzymów wyeliminowano problem niestabilnej jakości mąki. Zastosowanie tego środka gwarantuje dłuższe utrzymywanie wilgotności przez ciasto oraz poprawę struktury i objętości gotowych wyrobów. Gerstar może być wykorzystywany zarówno w przypadku produkcji zautomatyzowanej jak też w produkcji ręcznej. Gwarantuje odbicie dobrej jakości znaku na kajzerce.

Składniki

mąka pszenna, cukier, emulgatory: E472e, lecytyna rzepakowa; gluten pszenny, substancja wiążąca: E516;  enzymy: ksylanaza, amylaza; środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1618/384
tłuszcz [g]:8,3
 - w tym kwasy nasycone [g]:5,6
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 58,9
 - w tym cukry [g]:32,9
błonnik [g]:4,3
białko [g]:16,2
sól [g]:0,04
RecepturaUldo Gerstar
Kalkulacja

Uldo Gerstar

Specyfikacja

Uldo Gerstar

Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin