Uldo Gerstar

 

  • Dłuższy okres utrzymywania wilgotności
  • Poprawa struktury i większa objętość
  • Uniwersalność zastosowania

Wysokiej jakości środek wypiekowy przeznaczony do pieczywa pszennego. Dzięki unikalnemu połączeniu odpowiednich emulgatorów i enzymów wyeliminowano problem niestabilnej jakości mąki. Zastosowanie tego środka gwarantuje dłuższe utrzymywanie wilgotności przez ciasto oraz poprawę struktury i objętości gotowych wyrobów. Gerstar może być wykorzystywany zarówno w przypadku produkcji zautomatyzowanej jak też w produkcji ręcznej. Gwarantuje odbicie dobrej jakości znaku na kajzerce.

Składniki

mąka pszenna, cukier, emulgatory: E472e, lecytyna rzepakowa; gluten pszenny, substancja wiążąca: E516;  enzymy: ksylanaza, amylaza; środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1636/288
tłuszcz [g]:8,7
- w tym kwasy nasycone [g]:6,0
węglowodany[g]: 59,5
- w tym cukry [g]:34,3
błonnik[g]:4,2
białko[g]:15,7
sól [g]:0,1
RecepturaUldo Gerstar
Kalkulacja

Uldo Gerstar

Specyfikacja

Uldo Gerstar  

Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin