Uldo Limo

 

<td>x</td>

  • Bezpieczny i łatwy w stosowaniu
  • Bardzo wydajny
  • Podnosi jakość i objętość wyrobu gotowego 

Środek wypiekowy do produkcji drobnego pieczywa pszennego. Idealnie nadaje się do produkcji ręcznej jak i obróbki mechanicznej. Jego użycie gwarantuje uzyskanie wypieków o bardzo dużej objętości.

Składniki

mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy: ksylanaza,amylaza

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1459/344
tłuszcz [g]:1,4
- w tym kwasy nasycone [g]:0,3
węglowodany[g]: 69,6
- w tym cukry [g]:7,5
błonnik[g]:2,5
białko[g]:12,0
sól [g]:0,02
RecepturaUldo Limo
KalkulacjaUldo Limo
Specyfikacja Uldo Limo

 Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin