DSC 7978

Uldo Limo

 

<td>x</td>

  • Bezpieczny i łatwy w stosowaniu
  • Bardzo wydajny
  • Podnosi jakość i objętość wyrobu gotowego 

Środek wypiekowy do produkcji drobnego pieczywa pszennego. Idealnie nadaje się do produkcji ręcznej jak i obróbki mechanicznej. Jego użycie gwarantuje uzyskanie wypieków o bardzo dużej objętości.

Składniki

mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy: ksylanaza,amylaza

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1489/351
tłuszcz [g]:1,3
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,2
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 70,1
 - w tym cukry [g]:3,8
błonnik [g]:1,8
białko [g]:13,8
sól [g]:0,05
RecepturaUldo Limo
KalkulacjaUldo Limo
Specyfikacja Uldo Limo

 Karta Produktu Gotowego

Bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin