Uldo Bułki Żytnie

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Utrzymuje odpowiednią wilgotność ciasta
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku

 

Doskonały środek wypiekowy przeznaczony dla produktów z przeważającym udziałem mąki żytniej. Zapewniają odpowiedni wzrost ciasta oraz  prawidłowy wypiek gotowego produktu.

Składniki

gluten pszenny, mąka pszenna, sól, cukier, emulgator: E472e, lecytyna rzepakowa;  mąka sojowa, substancja zagęszczająca: guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy: amylaza, ksylanaza.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1451/344
tłuszcz [g]:6,6
- w tym kwasy nasycone [g]:2,4
węglowodany[g]: 28,2
- w tym cukry [g]:11,0
błonnik[g]:7,4
białko[g]:39,3
sól [g]:8,2
RecepturaUldo Bułki Żytnie
Kalkulacje

Uldo Bułki Żytnie

Specyfikacja

Uldo Bułki Żytnie 

Karta Produktu GotowegoBułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin