bu%C5%82ki%20%C5%BCytnie

Uldo Bułki Żytnie W

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Utrzymuje odpowiednią wilgotność ciasta
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku

 

Doskonały środek wypiekowy przeznaczony dla produktów z przeważającym udziałem mąki żytniej. Zapewniają odpowiedni wzrost ciasta oraz  prawidłowy wypiek gotowego produktu.

Składniki

gluten pszenny, mąka pszenna, sól, cukier, emulgator: E472e, lecytyna rzepakowa;  mąka sojowa, substancja zagęszczająca: guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy: amylaza, ksylanaza.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1493/354
tłuszcz [g]:6,3
 - w tym kwasy nasycone [g]:3,1
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 24,3
 - w tym cukry [g]:8,6
błonnik [g]:8,1
białko [g]:46,0
sól [g]:7,3
RecepturaUldo Bułki Żytnie W
Kalkulacje

Uldo Bułki Żytnie W

Specyfikacja

Uldo Bułki Żytnie W  

Karta Produktu GotowegoBułki 

   |   do góry

liczniki odwiedzin