Uldo Maxus


Bardzo wydajny środek wypiekowy do pieczywa pszennego z grupy Clean Label.

  • Nie zawiera emulgatorów, lecz specjalistyczne enzymy.
  • Środek wypiekowy o niskim dozowaniu 0,5%, zapewniający ciastu stabilność
  • Może być wykorzystywany na liniach do bułek, jak również w produkcji rzemieślniczej.

<td>x</t

 

Składnikimąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.
Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1438/339
tłuszcz [g]:1,5
- w tym kwasy nasycone [g]:0,5
węglowodany[g]: 68
- w tym cukry [g]:6,5
błonnik[g]:4,9
białko[g]:11,0
sól [g]:0,2
RecepturaUldo Maxus
KalkulacjaUldo Maxus
Specyfikacja 

Uldo Maxus

Karta Produktu Gotowego

Bułki

 

   |   do góry

liczniki odwiedzin