MAXUSstr

Uldo Maxus


Bardzo wydajny środek wypiekowy do pieczywa pszennego z grupy Clean Label.

  • Nie zawiera emulgatorów, lecz specjalistyczne enzymy.
  • Środek wypiekowy o niskim dozowaniu 0,5%, zapewniający ciastu stabilność
  • Może być wykorzystywany na liniach do bułek, jak również w produkcji rzemieślniczej.

<td>x</t

 Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM

Składnikimąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.
Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1481/349
tłuszcz [g]:1,3
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,4
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1 
węglowodany [g]: 70,9
 - w tym cukry [g]:3,8
błonnik [g]:2,3
białko [g]:12,3
sól [g]:0,007
RecepturaUldo Maxus
KalkulacjaUldo Maxus
Specyfikacja 

Uldo Maxus

Karta Produktu Gotowego

Bułki

 

   |   do góry

liczniki odwiedzin