Dro%C5%BCd%C5%BCowe%20ma%C5%82e

Uldo Drożdżowe


Mieszanka do wyrobu produktów drożdżowych oraz pączków.

  • Bardzo małe dozowanie mieszanki wynoszące 5%.
  • Produkt zapewnia dużą stabilność ciasta, delikatny i puszysty miękisz oraz świeżość wyrobu gotowego przez długi czas.
  • Uniwersalność zastosowania - możliwość produkcji różnorodnych ciast drożdżowych o waniliowym aromacie, a także tradycyjnych pączków.
 
Składniki

glukoza, sól, emulgator: E481; barwnik: beta karoten; aromat, enzymy: lipaza, ksylanaza, amylaza

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1382/328
tłuszcz [g]:9,4
- w tym kwasy nasycone [g]:8,3
węglowodany[g]: 52,2
- w tym cukry [g]:0,9
błonnik[g]:2,0
białko[g]:7,7
sól [g]:17,6
Receptura

Uldo Drożdżowe

Uldo Drożdżowe - Pączek

Kalkulacja

Uldo Drożdżowe

Uldo Drożdżowe - Pączek

Specyfikacja

Uldo Drożdżowe

Karta Produktu Gotowego 

 

Ciasto Drożdżowe
Pączek
      

   |   do góry

liczniki odwiedzin