bmf m

Uldo BMF

  • Produkt o szerokim zastosowaniu: drożdżówki, chałki, babki drożdżowe, ciasta z owocami, rogale półcukiernicze.
  • Stabilny zarówno podczas procesu produkcji przemysłowej, jak i rzemieślniczej, nadaje się do produkcji w procesie mrożenia.
  • Zachowuje świeżość przez długi czas.

Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM 

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, sól, aromat, enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

 

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1412/333
tłuszcz [g]:1,6
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,5
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 57,4
 - w tym cukry [g]:5,4
błonnik [g]:1,2
białko [g]:21,6
sól [g]:4,28
Receptura

BMF - Słodkie bułki

BMF - Słodkie bułki z czekoladowymi łezkami

BMF - Słodkie bułki z nadzieniem twarogowym

BMF - Babka ukraińska - Пасха

Kalkulacja

BMF - Słodkie bułki

BMF - Słodkie bułki z czekoladowymi łezkami

BMF - Słodkie bułki z nadzieniem twarogowym

BMF - Babka ukraińska

 SpecyfikacjaBMF

Karta Produktu Gotowego     

Słodkie bułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin