|
Składniki | mąka pszenna, cukier, serwatka w proszku, mąka sojowa, sól, emulgatory: E471, E472e, lecytyna rzepakowa; białko jaja w proszku, żółtko jaja w proszku, aromat, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; gluten pszenny, barwniki: betakaroten; ryboflawina; enzymy: ksylanaza, amylaza, fosfolipaza; substancja zagęszczająca: guma guar; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulator kwasowości: dwuoctan sodu; | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | Uldo Pączek D | ||||||||||||||||||||
Specyfikacja | Uldo Pączek D | ||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Pączek |