Babka%20o%20smaku%20jagodowym

Uldo Babka o smaku jagodowym

Produkt o szerokim zastosowaniu, do wyrobu różnorodnych ciast biszkoptowo – tłuszczowych.

  • Uniwersalny produkt, z którego można przygotować klasyczne babki o różnym kształcie oraz blaty do ciast deserowych.
  • Odpowiednio dobrane składniki nadają produktowi gotowemu dużą wilgotność oraz delikatny i puszysty miękisz, który pozostaje świeży przez długi czas.
  • Produkt posiada przyjemny jagodowy smak i aromat, a także oryginalny kolor miękiszu, wyróżniający się wobec innych tego typu wyrobów. 

<td>x</td>

Składniki

cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, syrop glukozowy w proszku, emulgatory: E472a, E472b, E475, E471; proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), odtłuszczone mleko w proszku, aromat, sól, substancja zagęszczająca: E466; barwnik: E120. 

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1572/370
tłuszcz [g]:1,0
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,8
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 85,8
 - w tym cukry [g]:38,9
błonnik [g]:< 0,5
białko [g]:4,5
sól [g]:1,25
Receptura

Uldo Babka o smaku jagodowym - babka

Uldo Babka o smaku jagodowym - muffin jagodowy

Kostka jagodowa - Słodkie Inspiracje

Batonik jagodowy - Słodkie Inspiracje

Ciasto jagodowe z marakują - Słodkie inspiracje

Kalkulacja

Uldo Babka o smaku jagodowym

Uldo Babka o smaku jagodowym - Muffin jagodowy

Specyfikacja

Uldo Babka o smaku jagodowym

Karta Produktu Gotowego

Babka o smaku jagodowym

 

 


      

   |   do góry

liczniki odwiedzin