Doskonały koncentrat gwarantujący uzyskanie puszystych i wilgotnych babek piaskowych. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio w piekarni lub cukierni. |
Składniki | skrobia pszenna, syrop glukozowy w proszku, emulgator: E472a, E472b, E475, E471; cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna); odtłuszczone mleko w proszku, aromat, sól, substancja zagęszczająca: E466 | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Babka Piaskowa Koncentrat - babka Uldo Babka Piaskowa Koncentrat - babka makowa | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |