Doskonały koncentrat gwarantujący uzyskanie puszystych i wilgotnych babek piaskowych. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio w piekarni lub cukierni. |
Składniki | skrobia pszenna, syrop glukozowy w proszku, emulgator: E472a, E472b, E475, E471; cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna); odtłuszczone mleko w proszku, aromat, sól, substancja zagęszczająca: E466 | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Babka Piaskowa Koncentrat Uldo Babka Piaskowa Koncentrat - Babka makowa
| ||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |