uldo 210 Edit

Uldo Parzone Uniwersalne


Koncentrat ciasta parzonego o uniwersalnym zastosowaniu.

  • Umożliwia produkcję z jednej receptury różnorodnych wyrobów pieczonych oraz smażonych: eklery, ptysie, groszek ptysiowy, ciasto typu karpatka, gniazdka oraz inne.
  • Produkty smażone nie chłoną nadmiernie tłuszczu, dzięki czemu posiadają lepszy smak.
  • Doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i maszynowej, zapewniając prosty i szybki proces przygotowania.

td>x</td>

 
Składniki

mąka pszenna, skrobia modyfikowana, emulgatory: E475, E471, kazeinian sodu (z mleka); proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), substancja zagęszczająca: guma guar; sól.

Wartość odżywcza 
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1539/363
tłuszcz [g]:1,7
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,7
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 74,7
 - w tym cukry [g]:2,0
błonnik [g]:3,2
białko [g]:10,6
sól [g]:1,8
Receptura

Uldo Parzone Uniwersalne

Kalkulacje

Uldo Parzone Uniwersalne

 Specyfikacja

Uldo Parzone Uniwersalne

Karta Produktu Gotowego 

Ciasto Parzone

   |   do góry

liczniki odwiedzin