bu%C5%82ki%20mleczne

Uldo Bułki Mleczne

 

  • Doskonały smak i aromat
  • Szerokie zastosowanie mieszanki
  • Duża elastyczność i sprężystość gotowego ciasta

Jeden z wiodących produktów Uldo cieszący się dużą popularnością wśród piekarni. Uniwersalna mieszanka świetnie nadająca się do wypieku zarówno tradycyjnych drożdżówek, jak też różnego rodzaju chałek, babek i ciast drożdżowych, croissantów, kapuśniaków oraz innych podobnych produktów. Unikatowy skład mieszanki powoduje, że gotowe ciasto jest elastyczne i pozwala na uzyskiwanie dowolnych kształtów, nie jest podatne na przegarowanie a jego sprężysta struktura pozwala na szprycowanie dowolnym nadzieniem oraz na dowolne dekorowanie np. bakaliami.

Składniki

mąka pszenna, produkty mleczne w proszku (25%) (serwatka, odtłuszczone mleko), gluten pszenny, sól, emulgatory: E481, E472e, lecytyna rzepakowa; glukoza, tłuszcz palmowy nieutwardzony, substancje przeciwzbrylające: węglan wapnia, E551; aromat, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy: ksylanaza, barwnik: E101.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1476/349
tłuszcz [g]:5,4
 - w tym kwasy nasycone [g]:3,0
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 57,3
 - w tym cukry [g]:9,1
błonnik [g]:3,3
białko [g]:16,2
sól [g]:5,5
Receptura

Uldo Bułki Mleczne - drożdżówka

Uldo Bułki Mleczne - babka drożdżowa

Uldo Bułki Mleczne - ciasto drożdżowe

Uldo Bułki Mleczne - croissant

Uldo Bułki Mleczne - chałka

Uldo Bułki Mleczne - makowiec

Uldo Bułki Mleczne - strucla

Uldo Bułki Mleczne - pierogi

Kalkulacje

Uldo Bułki Mleczne - drożdżówka

Uldo Bułki Mleczne - babka drożdżowa

Uldo Bułki Mleczne - ciasto drożdżowe

Uldo Bułki Mleczne - croissant

Uldo Bułki Mleczne - chałka

Uldo Bułki Mleczne - makowiec
Masa Makowa

Uldo Bułki Mleczne - strucla

Uldo Bułki Mleczne - pierogi

Specyfikacja

Uldo Bułki Mleczne 

Karta Produktu Gotowego

Drożdżówka

 

   |   do góry

liczniki odwiedzin