Gotowa 100-procentowa mieszanka do wyrobu lekkiego ciasta biszkoptowego bez dodatku tłuszczu. Uzyskane ciasto odznacza się elastycznością oraz wilgotną strukturą, dzięki czemu doskonale nadaje się do wyrobu rolad i języczków. Mieszanka może być również wykorzystywana do produkcji spodów do tortów, babeczek oraz ciast z galaretką. Gotowy produkt jest smaczny, aromatyczny oraz posiada atrakcyjny wygląd. |
Składniki | cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, emulgator: E472a, E472b, E475, E471; proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna); sól, substancja zagęszczająca: E466. | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Biszkopt - rolada i biszkopt Ciasto Kokosowe - Słodka Inspiracja
| ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |