rolada%20truskaw

Uldo Biszkopt

 

  • Lekkie i puszyste ciasto
  • Wyśmienity smak i aromat oraz atrakcyjny wygląd
  • Szerokie zastosowanie

 

Gotowa 100-procentowa mieszanka do wyrobu lekkiego ciasta biszkoptowego bez dodatku tłuszczu. Uzyskane ciasto odznacza się elastycznością oraz wilgotną strukturą, dzięki czemu doskonale nadaje się do wyrobu rolad i języczków. Mieszanka może być również wykorzystywana do produkcji spodów do tortów, babeczek oraz ciast z galaretką. Gotowy produkt jest smaczny, aromatyczny oraz posiada atrakcyjny wygląd.

Składniki

cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, emulgator: E472a, E472b, E475, E471; proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna); sól, substancja zagęszczająca: E466.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1566/369
tłuszcz [g]:1,6
 - w tym kwasy nasycone [g]:1,3
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany[g]: 82,5
 - w tym cukry [g]:44,3
błonnik[g]:2,0
białko[g]:5,2
sól [g]:1,5
Receptura

Uldo Biszkopt - rolada i biszkopt

Ciasto Kokosowe  - Słodka Inspiracja

Ciasto kokosanka - Słodka Inspiracja

Kostka krówka - Słodka Inspiracja

Rolada korzenna z makiem - Słodka Inspiracja

Ciasto karmelowe - Słodka Inspiracja

Rolada orzechowa - Słodka Inspiracja

Kalkulacja

Uldo Biszkopt - biszkopt

Uldo Biszkopt - rolada

Specyfikacja

Uldo Biszkopt  

Karta Produktu Gotowego

Ciasto Biszkoptowe
Rolada Biszkoptowa

   |   do góry

liczniki odwiedzin