ma%C5%82e%20rgb

Uldo Ciasto Parzone

Koncentrat ciasta parzonego o uniwersalnym zastosowaniu

  • Do wyrobu eklerów, ptysiów, gniazdek, ciasta Karpatka, groszku ptysiowego itp.,
  • Zapewnia prosty i szybki proces przygotowania.

<td>x</td>

 
Składniki

mąka pszenna, skrobia modyfikowana, emulgatory: E475, E471, kazeinian sodu (z mleka); syrop glukozowy w proszku, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna); substancja zagęszczająca: guma guar; sól

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1515/357
tłuszcz [g]:1,7
- w tym kwasy nasycone [g]:1,1
węglowodany[g]: 74,5
- w tym cukry [g]:4,0
błonnik[g]:3,6
białko[g]:9,1
sól [g]:2,5
Receptura

Uldo Ciasto Parzone

Ptysiek - Słodkie Inspiracje

Parzone z kremem - Słodka Inspiracja
Pieniek - Słodka Inspiracja
Kalkulacje

Uldo Ciasto Parzone - pieczone
Uldo Ciasto Parzone - smażone

 Specyfikacja

Uldo Ciasto Parzone

Karta Produktu Gotowego 

Ciasto Parzone (pieczone)
Ciasto Parzone (smażone)

 

 

   |   do góry

liczniki odwiedzin