iStock 000013556208Large

Uldo Biszkopt Koncentrat 

 

  • Szerokie zastosowanie
  • Duża elastyczność
  • Długo zachowuje świeżość

Koncentrat ciasta biszkoptowego wykorzystywanego do produkcji: tortów, rolady czy babek. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio na piekarni lub cukierni.

Składniki

skrobia pszenna, mąka pszenna, emulgator: E472a,E472b, E475, E471; cukier, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), substancja zagęszczająca: E466; sól.

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1528/361
tłuszcz [g]:4,7
- w tym kwasy nasycone [g]:4,3
węglowodany[g]: 74,0
- w tym cukry [g]:11,9
błonnik[g]:2,7
białko[g]:4,4
sól [g]:5,0

Receptura

Uldo Biszkopt Koncentrat - biszkopt i rolada
Uldo Biszkopt Koncentrat - Babka biszkoptowa
Ciasto gruszkowo – winogronowe - Słodka Inspiracja
Żółw - Słodka Inspiracja

Rolada z jabłkami - Słodka Inspiracja
Rolada z malinami - Słodka Inspiracja

Kalkulacja

Uldo Biszkopt Koncentrat - biszkopt
Uldo Biszkopt Koncentrat - rolada
Uldo Biszkopt Koncentrat - babka biszkoptowa

 Specyfikacja

Uldo Biszkopt Koncentrat 

Karta Produktu Gotowego

Ciasto Biszkoptowe
Rolada Biszkoptowa
Babka Biszkoptowa

   |   do góry

liczniki odwiedzin