iStock 000013556208Large

Uldo Biszkopt Koncentrat 

 

  • Szerokie zastosowanie
  • Duża elastyczność
  • Długo zachowuje świeżość

Koncentrat ciasta biszkoptowego wykorzystywanego do produkcji: tortów, rolady czy babek. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio na piekarni lub cukierni.

Składniki

skrobia pszenna, mąka pszenna, emulgator: E472a,E472b, E475, E471; cukier, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), substancja zagęszczająca: E466; sól.

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1516/358
tłuszcz [g]:4,6
 - w tym kwasy nasycone [g]:4,1
 - w tym kwasy trans [g]:0,1
węglowodany [g]: 73,0
 - w tym cukry [g]:14,1
błonnik [g]:3,1
białko [g]:4,7
sól [g]:4,9

Receptura

Uldo Biszkopt Koncentrat - biszkopt i rolada

Uldo Biszkopt Koncentrat - babka biszkoptowa

Ciasto gruszkowo – winogronowe - Słodka Inspiracja

Żółw - Słodka Inspiracja

Rolada z jabłkami - Słodka Inspiracja

Rolada z malinami - Słodka Inspiracja

Kalkulacja

Uldo Biszkopt Koncentrat - biszkopt

Uldo Biszkopt Koncentrat - rolada

Uldo Biszkopt Koncentrat - babka biszkoptowa

 Specyfikacja

Uldo Biszkopt Koncentrat 

Karta Produktu Gotowego

Ciasto Biszkoptowe
Rolada Biszkoptowa

   |   do góry

liczniki odwiedzin