Koncentrat ciasta biszkoptowego wykorzystywanego do produkcji: tortów, rolady czy babek. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio na piekarni lub cukierni. |
Składniki | skrobia pszenna, mąka pszenna, emulgator: E472a,E472b, E475, E471; cukier, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), substancja zagęszczająca: E466; sól. | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Biszkopt Koncentrat - biszkopt i rolada
| ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | Uldo Biszkopt Koncentrat - biszkopt Uldo Biszkopt Koncentrat - rolada Uldo Biszkopt Koncentrat - babka biszkoptowa | ||||||||||||||||||||
Specyfikacja | Uldo Biszkopt Koncentrat | ||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |