Biszkopt J M

Uldo Biszkopt J

 

Produkt o szerokim zastosowaniu, doskonale nadający się na blaty do ciast deserowych i tortów, a także do przygotowania rolady, łatwy do wykonania, zapewnia dużą objętość, ładną barwę oraz znakomity smak.

 

Składniki

cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, emulgatory: E472a, E472b, E475, E471; mąka ryżowa, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna); serwatka (z mleka) w proszku, sól, aromat, substancja zagęszczająca: E466; papryka słodka, kurkuma 

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1598/377
tłuszcz [g]:2,2
 - w tym kwasy nasycone [g]:1,8
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 84,1
 - w tym cukry [g]:43,7
błonnik [g]:1,1
białko [g]:4,6
sól [g]:1,6
 
Receptura

Uldo Biszkopt J

Kalkulacja

Uldo Biszkopt J

Specyfikacja

Uldo Biszkopt J

Karta Produktu Gotowego

Ciasto biszkoptowe

   |   do góry

liczniki odwiedzin