iStock 000008074766Large

Uldo Pączek 20%

 

  • Szybszy proces produkcji
  • Mieszanka zawiera jajka w proszku oraz cukier

Dodatek do pączków zawierający jajka w proszku. Pozwala na otrzymanie stabilnych produktów o  gładkiej powierzchni, ładnej obwódce oraz dużej objętości. Mieszanka ta nadaje się również do produkcji drożdżówek, makowców i ciast drożdżowych.

Składniki

mąka pszenna, cukier, serwatka w proszku, mąka sojowa, sól, białko jaja w proszku, żółtko jaja w proszku, emulgator: E471, E472e, lecytyna rzepakowa; substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; gluten pszenny, substancja zagęszczająca: guma guar; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulator kwasowości: dwuoctan sodu; enzymy: ksylanaza, amylaza, fosfolipaza; barwnik: E101

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1544/365
tłuszcz [g]:6,1
- w tym kwasy nasycone [g]:3,4
węglowodany[g]: 64,7
- w tym cukry [g]:40,0
błonnik[g]:2,8
białko[g]:11,5
sól [g]:6,3
Receptura

Uldo Pączek 20%

Uldo Pączek 20% - drożdżówka

KalkulacjeUldo Pączek 20%
Uldo Pączek 20% - drożdżówka
 SpecyfikacjaUldo Pączek 20%
Karta Produktu Gotowego Pączek
Drożdżówka
   

   |   do góry

liczniki odwiedzin