haferplus brot

Uldo Soja

 

  • Zawartość naturalnego białka sojowego
  • Źródło białka i błonnika pokarmowego
  • Niska zawartość cukrów

 

Produkt stworzony z odpowiednio dobranej kompozycji mąk z dużą zawartością soi, będącej cennym uzupełnieniem codziennej diety. Pieczywo sojowe dostarcza do naszego organizmu łatwo przyswajalne białko sojowe pochodzenia naturalnego, jest źródłem białka i  błonnika pokarmowego, a także charakteryzuje się niską zawartością cukrów.

Składniki

produkty przemiału soi (60%), (ziarno, mąka), gluten pszenny, sól, mąka pszenna graham, słód jęczmienny, słód żytni, emulgator: lecytyna rzepakowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; kminek, kolendra, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy: amylaza, ksylanaza

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1556/372
tłuszcz [g]:15,0
 - w tym kwasy nasycone [g]:2,4
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany[g]: 18,4
 - w tym cukry [g]:4,0
błonnik[g]:11,9
białko[g]:34,9
sól [g]:10,2
Receptura

Uldo Soja - chleb

Uldo Soja - bułki

Kalkulacje 

Uldo Soja - chleb

Uldo Soja - bułki

Specyfikacja

Uldo Soja 

Karta Produktu Gotowego

Chleb sojowy

   |   do góry

liczniki odwiedzin