uldo pinsa mieszanka piekarska

Uldo Pinsa/ Ciabatta

 

  • Produkt do wyrobu tradycyjnego pieczywa włoskiego typu pinsa lub foccacia.
  • Charakteryzuje się doskonałym smakiem oraz miękiszem o dużej porowatości.
  • Posiada szerokie zastosowanie, doskonały do przekąsek i kanapek, będących alternatywą dla pizzy.
Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM 
Składniki

mąka pszenna, mąka ryżowa, mąka sojowa, słód pszenny, gluten pszenny, zakwas pszenny w proszku (produkty przemiału pszenicy, kultury starterowe), enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1569/372
tłuszcz [g]:6,8
 - w tym kwasy nasycone [g]:1,1
węglowodany [g]: 54,9
 - w tym cukry [g]:8,6
błonnik [g]:6,1
białko [g]:19,7
sól [g]:0,02
Receptura

Uldo Pinsa/ Ciabatta - pinsa
Uldo Pinsa/ Ciabatta - ciabatta

Kalkulacja

Pinsa
Ciabatta

SpecyfikacjaUldo Pinsa/ Ciabatta
Karta Produktu Gotowego

Pinsa

  

   |   do góry

liczniki odwiedzin