|
| Składniki | mąka pszenna, mąka ryżowa, mąka sojowa, słód pszenny, gluten pszenny, zakwas pszenny w proszku (produkty przemiału pszenicy, kultury starterowe), enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
| Receptura | |||||||||||||||||||
![]() | Uldo Pinsa/ Ciabatta
|
|
| Składniki | mąka pszenna, mąka ryżowa, mąka sojowa, słód pszenny, gluten pszenny, zakwas pszenny w proszku (produkty przemiału pszenicy, kultury starterowe), enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
| Receptura | |||||||||||||||||||