CHLEB%20MACIEJA%20RGB%20MA%C5%81E

Uldo Chleb Macieja

Chleb mieszany, który dzięki odpowiednim składnikom charakteryzuje się dużą wodochłonnością.

  • Dzięki dużej wodochłonności produktu posiada delikatny i wilgotny miękisz
  • Zachowuje świeżość przez długi czas, nie tracąc doskonałego smaku i aromatu
  • Dodanie ziaren słonecznika oraz siemienia lnianego dodatkowo wzbogaca produkt.

Chleb Macieja to unikatowe pieczywo mieszane, które dzięki odpowiednio dobranym składnikom posiada delikatny i wilgotny miękisz, sprawiający że posiłek staje się prawdziwą przyjemnością.  

Chleb Macieja został przygotowany na bazie specjalnie dobranych mąk, dzięki którym  zachowuje świeżość przez długi czas, nie tracąc doskonałego smaku i aromatu. Dodatkowo został wzbogacony o ziarna słonecznika i siemię lniane, które poprawiają walory smakowe.    

Chleb Macieja to również wysoka zawartość błonnika pokarmowego przy obniżonej zawartości węglowodanów*, dzięki czemu pieczywo to stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety.

*w porównaniu z chlebem zwykłym mieszanym, dla którego zawartość węglowodanów wynosi ok. 46g/100g

Składniki

mąka pszenna, mąka żytnia, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; cukier, słód żytni.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1263/300
tłuszcz [g]:1,0
- w tym kwasy nasycone [g]:0,2
węglowodany[g]: 52,2
- w tym cukry [g]:6,2
błonnik[g]:21,5
białko[g]:9,8
sól [g]:6,1
Receptura

Uldo Chleb Macieja

Uldo Chleb Macieja na naturalnym kwasie

Uldo Chleb Macieja - bułki

Kalkulacja

Uldo Chleb Macieja
Uldo Chleb Macieja - bułki

SpecyfikacjaUldo Chleb Macieja
Karta Produktu Gotowego

Chleb (Sauer)
Chleb na naturalnym kwasie
Bułki

Materiały Reklamoweplakat%20CHLEB%20MACIEJA   Chleb%20Macieja 1   Chleb%20Macieja 2   Chleb%20Macieja%20NK   Chleb%20Macieja%20%2B%20SAUER

   |   do góry

liczniki odwiedzin