|
Składniki | mąka pszenna, sól, gluten pszenny, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; emulgator: E472e | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
Uldo Precel
Tradycyjny bawarski precel oraz bułka paluszkowa o oryginalnym smaku i aromacie oraz charakterystycznej ciemnej i lśniącej skórce. |
|
Składniki | mąka pszenna, sól, gluten pszenny, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; emulgator: E472e | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |