ULD0 Ale%20Bochen%20ma%C5%82y

Uldo Ale Bochen!

Pieczywo mieszane nawiązujące do smaku tradycyjnego chleba i zachowujące świeżość przez długi czas.

  • Dzięki odpowiednio dobranym składnikom uzyskano niepowtarzalny smak tradycyjnego, domowego chleba.
  • Produkt charakteryzuje się dużą objętością i wilgotnością, dzięki czemu zachowuje świeżość przez długi czas.
  • Nadaje się do formowania różnorodnych kształtów, posiada delikatny miękisz oraz chrupiącą skórkę.

·  .

Ale Bochen! to doskonałe pieczywo dla całej rodziny, które dzięki odpowiednio dobranym składnikom, posiada niepowtarzalny smak tradycyjnego, domowego chleba.

Ale Bochen! posiada delikatny i wilgotny miękisz, pachnącą i chrupiącą skórkę, a dzięki odpowiedniej metodzie przygotowania, zachowuje świeżość przez długi czas.

Ale Bochen! swoim kształtem, smakiem i zapachem, przywołuje wspomnienia tradycyjnego chleba, wypiekanego według domowej receptury, w zaciszu domowej kuchni.

Ale Bochen! to idealne pieczywo na codzienny posiłek o każdej porze dnia.

Składniki

gluten pszenny, sól, kwas pszenny w proszku, emulgatory: E472e, lecytyna rzepakowa; słód jęczmienny, mąka sojowa, cukier, substancja zagęszczająca: E412; słód pszenny, mąka pszenna, otręby owsiane, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy. 

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1321/314
tłuszcz [g]:6,6
 - w tym kwasy nasycone [g]:3,4
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 19,4
 - w tym cukry [g]:5,8
błonnik [g]:10,3
białko [g]:39,1
sól [g]:17,1
Receptura

Uldo Ale Bochen! (Sauer)

Uldo Ale Bochen! na naturalnym kwasie

Kalkulacja

Uldo Ale Bochen!

SpecyfikacjaUldo Ale Bochen!
Karta Produktu Gotowego

Chleb (Uldo Sauer)

Materiały ReklamoweAle Bochen NK 03.20   

   |   do góry

liczniki odwiedzin