|
Składniki | mąka pszenna, sól, płatki ziemniaczane, cukier, gluten pszenny, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, emulgator: E472e | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
Uldo Pizza
Delikatna baza do pizzy, doskonała również do wypieku typowych włoskich przekąsek typu grissini i panini.
|
|
Składniki | mąka pszenna, sól, płatki ziemniaczane, cukier, gluten pszenny, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, emulgator: E472e | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |