MOZAJKA 2021a


Aktualności

 

Master%20ma%C5%82y 

Master

 

Środek wypiekowy nadający pieczywu dużą objętość i długotrwałą świeżość. Dzięki starannie wyselekcjonowanym enzymom i emulgatorom, środek powoduje zwiększenie objętości oraz przedłużenie świeżości pieczywa do 7 dni, a w przypadku zastosowania pasteryzacji, do 21 dni.


... więcej

05.12.2016                                                                     

 
 

Ultra%20Plus%20Durum 

Ultra Plus Durum

 

Środek wypiekowy do produkcji pieczywa pszennego, jak również mieszanego, bułek, bagietek, chlebów. Wzbogacony o kwas z pszenicy durum oraz drożdże instant.


... więcej

.04.11.2016                                                                     

 
 

Universal%20PROFIT 

Universal Profit

 

Uniwersalny środek wypiekowy o dozowaniu 0,5% przeznaczony do bułek oraz chleba. Uzyskujemy produkty o dużej objętości, świeże przez długi czas.


... więcej

.04.11.2016                                                                     

 
 

 

123 Uldo Poznan 2016 ULDO Polska na POLAGRA-TECH 2016

Już po raz kolejny ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w największych targach branżowych Polagra-Tech, które odbyły się w dniach 25-29 września 2016r. Wszystkim naszym Klientom  i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za liczne spotkania oraz miłe i inspirujące rozmowy.

 
...więcej
03.10.2016                                                                      

 
 

panettone%20cmyk6%20a 

NOWA FORMUŁA! Panettone

 

 

Tradycyjna włoska babka Panettone posiadająca charakterystyczny miękisz o wydłużonej strukturze. Specjalne aromatyczne komponenty w połączeniu z bakaliami nadają produktowi niepowtarzalne walory smakowe i zapachowe. Dzięki zastosowaniu nowej formuły produkt pozostaje świeży przez długi czas.

 


... więcej

25.09.2016                                                                     

 
 

b%C5%82 

Bułki Żytnie 100%

 

Bułki Żytnie 100% przygotowane wyłącznie z mąki żytniej. Po upieczeniu bułki są smaczne i aromatyczne, posiadają naturalny kolor bez dodatku słodów, zachowują świeżość przez długi czas. Możliwość przygotowania produktu gotowego w oparciu o dowolne proporcje różnych typów mąki żytniej, produkt Clean Label.


... więcej

25.09.2016                                                                     

 
 

SOS PROFIT M 

Sos Profit

 

Sos przeznaczony do bezpośredniego użycia, doskonale nadaje się do zapiekania (nie pali się) oraz do mrożenia (nie rozwarstwia się), można go używać do produkcji pizzy, zapiekanek i innych przekąsek.


... więcej

16.09.2016                                                                     

 
 

ULD0 Ale%20Bochen%20ma%C5%82y 

Ale Bochen!

 

Pieczywo mieszane nawiązujące do smaku tradycyjnego chleba. Charakteryzuje się dużą objętością i wilgotnością, dzięki czemu zachowuje świeżość przez długi czas.


... więcej

07.09.2016                                                                     

 
 

chip

Święto Chleba i Piernika w Jaworze 26-28.08.2016r.

 

W dniach 26-28 sierpnia 2016r. ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w odbywającym się w Jaworze Święcie Chleba i Piernika, podczas którego promowano rzemiosło piekarskie i cukiernicze oraz pobito kolejny rekord na najdłuższy piernik w Polsce. Organizatorom gratulujemy wyjątkowej atmosfery tego wydarzenia, zaś Gościom dziękujemy za miłe spotkania.  

 

...więcej

29.08.2016    
 
 

C.JAGLANE RGB MA%C5%81E 

Ciastka z Płatkami Jaglanymi

 

Ciasteczka przygotowane na bazie płatków jaglanych, wzbogacone dodatkowo cukrem brązowym.  Odpowiednie połączenie składników pozwoliło uzyskać ciastka o doskonałym smaku i aromacie. Zastosowanie płatków jaglanych wzbogaca nie tylko walory smakowe, ale także wartości odżywcze.


... więcej

01.07.2016                                                                     

 
 

C.MUSLI RGB MA%C5%81E 

Ciastka Activ

 

Uniwersalny produkt, który może zostać wzbogacony dowolnymi dodatkami, takimi jak płatki, ziarna, suszone owoce, orzechy itp. Połączenie w odpowiednich proporcjach cukru brązowego i innych składników pozwoliło uzyskać kruche ciasteczka o niepowtarzalnym smaku.


... więcej

13.06.2016                                                                     

 
 

C.ORKISZOWE%20RGB%20MA%C5%81E 

Ciastka Orkiszowe

 

Wyjątkowo smaczne kruche ciasteczka, których głównym składnikiem jest mąka orkiszowa. Dzięki zastosowaniu pełnoziarnistej mąki orkiszowej, uzyskano niepowtarzalny smak i aromat. To smaczna przekąska, która dzięki odpowiednio dobranym składnikom, posiada dużo błonnika.


... więcej

13.06.2016                                                                     

 
 

 

10XXI Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz zakończony.

W dniu 13 kwietnia 2016r. odbył się finał kolejnej edycji Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. ULDO Polska tradycyjnie już wsparła to wyjątkowe wydarzenie. Wszystkim Uczestnikom, a w szczególności Laureatom, serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

 
...więcej
15.04.2016                                                                      

 
 

zamowy 

Zamkowy

 

Chleb mieszany z bogatą kompozycją ziaren. Odpowiednio dobrane składniki, takie jak siemię lniane, słonecznik, soja, kasza jaglana, sezam oraz płatki kukurydziane pozwoliły uzyskać produkt o doskonałym i oryginalnym smaku.


... więcej

01.04.2016                                                                     

 
 

 

IMG 1886 ULDO Polska na EXPO SWEET 2016

VIII edycja Targów EXPO SWEET zakończona! Wszystkim naszym Klientom i Gościom, którzy odwiedzili nasze stoisko w dniach 21-24 lutego 2016 r., serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące spotkania, dzięki którym stale możemy rozwijać i udoskonalać nasze produkty. 

 
...więcej
26.02.2016                                                                      

 
 

CHLEB%20MACIEJA%20RGB%20MA%C5%81E 

Chleb Macieja

 

Chleb mieszany, który dzięki odpowiednim składnikom charakteryzuje się dużą wodochłonnością. Zachowuje świeżość przez długi czas, nie tracąc doskonałego smaku i aromatu. Dodanie ziaren słonecznika oraz siemienia lnianego dodatkowo wzbogaca produkt.


... więcej

04.01.2016                                                                     

 
 

   |   do góry

liczniki odwiedzin