Piernik Profit
Tradycyjny piernik o ciemnej barwie oraz delikatnym korzennym smaku i aromacie. Posiada bardzo szerokie zastosowanie, doskonale sprawdza się w postaci blatów do ciast.
12.12.2018
Drożdżowe Fresh 10%
Produkt o niskim dozowaniu i szerokim zastosowaniu, dostosowany również do odroczonego rozrostu. Umożliwia produkcję różnorodnego asortymentu ciast drożdżowych półcukierniczych, jak drożdżówki, rogale, chałki i inne.
19.11.2018
Pszenne Fresh
Środek wypiekowy o dozowaniu 1%, do pieczywa pszennego. Przedłuża świeżość produktu nawet do 4-5 dni, nadaje się do obróbki ręcznej i maszynowej.
09.11.2018
ULDO Polska na Polagra-Tech 2018
Kolejna edycja Targów Polagra-Tech w Poznaniu za nami! Wszystkim naszym Klientom i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku w dniach 30.09.- 04.10.2018r., serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące rozmowy.
...więcej
04.10.2018
Pieczywo wysokobiałkowe
Wyjątkowo smaczne pieczywo wysokobiałkowe, z dodatkiem licznych ziaren, takich jak siemię lniane, soja, sezam i słonecznik. Odpowiednio dobrane składniki pozwoliły uzyskać pieczywo o wysokiej zawartości białka, będące idealnym uzupełnieniem diet wysokobiałkowych, a przy tym smaczne i delikatne.
28.09.2018
Warzywniak Plus
Doskonałe w smaku pieczywo, będące połączeniem delikatnego pieczywa pszennego z suszonymi warzywami, t.j.:marchew, burak, papryka, czosnek i prażona cebula. Odpowiednie proporcje warzyw nadają pieczywu delikatny, słodkawy smak oraz atrakcyjny wygląd, czyniąc produkt wyjątkowo smaczną alternatywą dla typowego pieczywa pszennego.
28.09.2018
Chia Extra
Pieczywo pszenne wzbogacone nasionami chia, dzięki którym otrzymano znakomite walory smakowe oraz odżywcze produktu gotowego. Dzięki zastosowaniu nasion chia, produkt posiada charakterystyczny smak oraz stanowi źródło cennych wartości odżywczych, w tym kwasów tłuszczowych Omega 3.
28.09.2018
Bułki Mleczne orkiszowe
Produkt o bardzo szerokim zastosowaniu, przygotowany na bazie mąki orkiszowej. Możliwość przygotowania różnorodnego asortymentu, zarówno tradycyjnych drożdżówek i chałek, ale także różnorodnych babek, ciast oraz produktów z nadzieniem typu kapuśniak.
28.09.2018
Babka o smaku truskawkowym
Produkt o szerokim zastosowaniu, do wyrobu różnorodnych ciast biszkoptowo – tłuszczowych. Produkt posiada przyjemny truskawkowy smak i aromat, a także oryginalny kolor miękiszu, wyróżniający się wobec innych tego typu wyrobów.
27.08.2018
Babka o smaku jagodowym
Produkt o szerokim zastosowaniu, do wyrobu różnorodnych ciast biszkoptowo – tłuszczowych. Produkt posiada przyjemny jagodowy smak i aromat, a także oryginalny kolor miękiszu, wyróżniający się wobec innych tego typu wyrobów.
09.07.2018
Babka o smaku arbuzowym
Produkt o szerokim zastosowaniu, do wyrobu różnorodnych ciast biszkoptowo – tłuszczowych. Produkt posiada przyjemny arbuzowy smak i aromat, a także oryginalny kolor miękiszu, wyróżniający się wobec innych tego typu wyrobów.
09.07.2018
Posypka PROFIT
Posypka przygotowana z połączenia w odpowiednich proporcjach kaszy jaglanej, słonecznika oraz lnu.
23.05.2018
XXIII Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz zakończony.
W dniu 18.04.2017r. odbył się finał kolejnej edycji Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. ULDO Polska tradycyjnie już wsparła to wyjątkowe wydarzenie. Wszystkim Uczestnikom, a w szczególności Laureatom, serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!
...więcej
18.04.2017
Gryczany Plus
Aromatyczne pieczywo o dużej zawartości mąki gryczanej, dzięki której uzyskano pieczywo o charakterystycznym oraz wyrazistym smaku i aromacie gryki. Pieczywo charakteryzuje się wilgotnym i delikatnym miękiszem, zachowuje świeżość przez długi czas.
02.03.2018
Warzywniak
Doskonałe w smaku pieczywo, będące połączeniem delikatnego pieczywa pszennego z suszonymi warzywami, takimi jak marchew, burak, prażona cebula. Odpowiednie proporcje warzyw nadają pieczywu delikatny, słodkawy smak oraz atrakcyjny wygląd, czyniąc produkt wyjątkowo smaczną alternatywą dla typowego pieczywa pszennego.
02.03.2018
Królewski
Doskonałe w smaku pieczywo przygotowane z połączenia w odpowiednich proporcjach mąki pszennej, żytniej i sojowej, dzięki czemu uzyskano produkt o oryginalnym smaku i aromacie. Dodatkowo produkt został wzbogacony wyjątkowo smaczną posypką, która nie tylko wzbogaca walory smakowe produktu, ale także jego wartości odżywcze.
02.03.2018
Bułki z kaszą jaglaną
Aromatyczne bułki z dużą zawartością kaszy jaglanej, która nadaje produktowi charakterystyczny, wyrazisty smak i aromat. Pieczywo z kaszą jaglaną dostarcza dodatkowo korzystnych dla organizmu składników odżywczych, dzięki czemu stanowi doskonałą alternatywę dla jasnego pieczywa pszennego.
02.03.2018
ULDO Polska na EXPO SWEET 2018
Jubileuszowa X edycja Targów EXPO SWEET zakończona. Wszystkim naszym Klientom i Gościom, którzy odwiedzili nasze stoisko w Hali Expo XXI, bardzo dziękujemy za miłe i inspirujące rozmowy na temat naszych produktów i branży. Do zobaczenia za rok!
...więcej
01.03.2018
Jupiter
Środek wypiekowy dedykowany szczególnie do pieczywa mieszanego oraz drobnego pieczywa pszennego. Pozwala uzyskać dużą objętość oraz długotrwałą świeżość produktu gotowego, a w przypadku bułek wyraźny znak. Dzięki odpowiednio dobranym składnikom, umożliwia uzyskanie produktu z „czystą etykietą”.
10.01.2018