MOZAJKA 2021a


Aktualności

 
 

KULE%20ma%C5%82e%20rgb 

Mix na Kule Serowe

 

Delikatne, aromatyczne kule twarogowe (serowe) o puszystym i wilgotnym miękiszu, łatwe w przygotowaniu, dające możliwość łączenia z różnorodnymi dodatkami.


... więcej

01.12.2014                                                                     

 
 

 

1Certyfikat Wiarygodności Biznesowej dla ULDO Polska


Miło nam poinformować Wszystkich naszych Klientów i Partnerów o wyróżnieniu, jakie nasza firma otrzymała za 2013 rok, potwierdzającym rzetelność ULDO Polska, jako stabilnego i wiarygodnego partnera w biznesie.


...więcej
03.11.2014                                                                      

 
 

 

IMG 0817a ULDO Polska na POLAGRA-TECH 2014



Już po raz kolejny ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w największych targach branżowych Polagra-Tech, które odbyły się w dniach 28.09-02.10.2014r. Wszystkim naszym Klientom  i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za liczne spotkania oraz miłe i inspirujące rozmowy.

 
...więcej
06.10.2014                                                                      

 
 

mary%20rgb 

Chleb Indyjski

 

Chleb Indyjski to unikatowe pieczywo, które swoją nazwę zawdzięcza miejscu pochodzenia zawartych w nim składników.


... więcej

01.10.2014                                                                     

 
 

KOKOS%20RGB%20MA%C5%81E 

Kokosowe

 

Mieszanka do produkcji ciasta biszkoptowo-tłuszczowego, z dodatkiem wiórek kokosowych i mleka kokosowego.


... więcej

01.10.2014                                                                     

 
 

KREM%20KARMELOWY%20RGB%20MA%C5%81Y 

Krem Karmelowy

 

 

Deserowy krem o delikatnym karmelowym smaku.


... więcej

01.10.2014                                                                     

 
 

Beznazwy 1

Święto Chleba w Muzeum Wsi Radomskiej.

 

W dniu 7.09.2014 r. odbyła się XVI edycja Radomskiego Święta Chleba,

w trakcie którego prezentowane były pachnące i smaczne wypieki radomskich piekarni. ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w tym niezwykłym wydarzeniu.  

...więcej

08.09.2014    
 
 

Bez%C2%A0tytu%C5%82u

Święto Chleba i Piernika – Jawor  29-31.08.2014r.

 

W dniach 29-31.08.2014r. ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w odbywającym się w Jaworze Święcie Chleba i Piernika, podczas którego prezentowano smaczne wypieki oraz rzemiosło piekarskie.  

 

...więcej

01.09.2014    
 
 

ma%C5%82y%20rgb 

Ciastka Jęczmienne z Amarantusem

 

Mieszanka do produkcji kruchych ciasteczek. Przygotowana na bazie mąki jęczmiennej i mąki z amarantusa oraz wzbogacona kawałkami czekolady.


... więcej

26.06.2014                                                                     

 
 

SUPER%20FRESH%20 

Fresh Plus

 

Polepszacz do pieczywa mieszanego dający efekt zwiększenia objętości oraz znaczne przedłużenie świeżości.


... więcej

10.06.2014                                                                     

 
 

C%2C%20CZEKOLADOWE%20MA%C5%81E%20RGB 

Ciastka Czekoladowe

 

Mieszanka do produkcji  kruchych ciasteczek czekoladowych.


... więcej

01.05.2014                                                                     

 
 

Muffiny%20Czekoladowe%20rgb%20ma%C5%82e 

Muffin Czekoladowy

 

Koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego do przygotowania muffin czekoladowych.


... więcej

01.05.2014                                                                     

 
 

 

IMG 0420aXIX Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia

w Zawodzie Cukiernik i Piekarz zakończony.

W dniu 9 kwietnia 2014r. odbył się finał XIX już edycji Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. Tematem przewodnim tegorocznego konkursu były „Muzyczne Inspiracje”, w myśl których powstały wyśmienite wyroby piekarskie i cukiernicze. ULDO Polska już po raz kolejny wsparła to wyjątkowe wydarzenie. Wszystkim Uczestnikom, a w szczególności Laureatom, serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

 
...więcej
10.04.2014                                                                      

 
 

OMEGA%20BU%C5%81KI 

O!mega Bułki

 

Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, doskonałe źródło kwasów tłuszczowych Omega 3.


... więcej

03.03.2014                                                                     

 
 

OMEGA%20CHLEB 

O!mega Chleb

 

Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, doskonałe źródło kwasów tłuszczowych Omega 3.


... więcej

03.03.2014                                                                     

 
 

 

Targi%20luty2014%20Uldo 016 ULDO Polska na EXPO SWEET 2014

W dniach 18 - 20 lutego 2014r. w Warszawie odbyła się VI edycja Targów EXPO SWEET. Wszystkim naszym Klientom  i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące spotkania, dzięki którym możemy stale się rozwijać i udoskonalać nasze produkty.

 
...więcej
25.02.2014                                                                      

 
 

Beznazwy 1 

Stabilizator Neutralny

 

Stabilizator do bitej śmietany (naturalnej i z proszku), kremów tortowych.



... więcej

17.02.2014                                                                     

 
 

NAPCREAM 

Napcream

 

Krem o smaku waniliowym z nutą białej czekolady. Nadaje się do nadziewania

i dekoracji np. do napoleonek, rurek, karpatki, eklerów, tortów i.t.p.


... więcej

17.02.2014                                                                     

 
 

KREM%20BUDYNIOWY 

Krem Budyniowy

 

Klasyczny termostabilny krem do zapiekania, mrożenia, nadziewania i dekoracji o smaku waniliowym.


... więcej

17.02.2014                                                                     

 
 

iStock 000019491248XLarge 

Bita Śmietana

 

Wysokiej jakości bita śmietana, doskonale nadająca się do wypełnień i dekoracji produktów cukierniczych.


... więcej

17.02.2014                                                                     

 
 

panettone%20cmyk6%20a 

Panettone

 

Koncentrat 100% do produkcji tradycyjnej włoskiej babki Panettone.


... więcej

17.02.2014                                                                     

 
 

102 250x420 eisprinz schrippen baer 

Frost

 

Polepszacz do odroczonego wypieku, który znacząco przedłuża świeżość wyrobu gotowego.


... więcej

03.02.2014                                                                     

 
 

cooler 

Cooler

 

Polepszacz do odroczonego wypieku, który znacząco przedłuża świeżość wyrobu gotowego.


... więcej

03.02.2014                                                                     

 
 

Jowisz3 

Jowisz


Uniwersalny polepszacz o niskim dozowaniu do bułek i do chlebów. Zapewnia ciastu stabilność oraz nadaje produktom gotowym dużą objętość i długotrwałą świeżość


... więcej

03.02.2014                                                                     

 
 

   |   do góry

liczniki odwiedzin