Mix na Kule Serowe
Delikatne, aromatyczne kule twarogowe (serowe) o puszystym i wilgotnym miękiszu, łatwe w przygotowaniu, dające możliwość łączenia z różnorodnymi dodatkami.
01.12.2014
Certyfikat Wiarygodności Biznesowej dla ULDO Polska
Miło nam poinformować Wszystkich naszych Klientów i Partnerów o wyróżnieniu, jakie nasza firma otrzymała za 2013 rok, potwierdzającym rzetelność ULDO Polska, jako stabilnego i wiarygodnego partnera w biznesie.
...więcej
03.11.2014
ULDO Polska na POLAGRA-TECH 2014
Już po raz kolejny ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w największych targach branżowych Polagra-Tech, które odbyły się w dniach 28.09-02.10.2014r. Wszystkim naszym Klientom i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za liczne spotkania oraz miłe i inspirujące rozmowy.
...więcej
06.10.2014
Chleb Indyjski
Chleb Indyjski to unikatowe pieczywo, które swoją nazwę zawdzięcza miejscu pochodzenia zawartych w nim składników.
01.10.2014
Kokosowe
Mieszanka do produkcji ciasta biszkoptowo-tłuszczowego, z dodatkiem wiórek kokosowych i mleka kokosowego.
01.10.2014
Święto Chleba w Muzeum Wsi Radomskiej.
W dniu 7.09.2014 r. odbyła się XVI edycja Radomskiego Święta Chleba,
w trakcie którego prezentowane były pachnące i smaczne wypieki radomskich piekarni. ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w tym niezwykłym wydarzeniu.
...więcej
Święto Chleba i Piernika – Jawor 29-31.08.2014r.
W dniach 29-31.08.2014r. ULDO Polska miała przyjemność uczestniczyć w odbywającym się w Jaworze Święcie Chleba i Piernika, podczas którego prezentowano smaczne wypieki oraz rzemiosło piekarskie.
Ciastka Jęczmienne z Amarantusem
Mieszanka do produkcji kruchych ciasteczek. Przygotowana na bazie mąki jęczmiennej i mąki z amarantusa oraz wzbogacona kawałkami czekolady.
26.06.2014
Fresh Plus
Polepszacz do pieczywa mieszanego dający efekt zwiększenia objętości oraz znaczne przedłużenie świeżości.
10.06.2014
Muffin Czekoladowy
Koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego do przygotowania muffin czekoladowych.
01.05.2014
XIX Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia
w Zawodzie Cukiernik i Piekarz zakończony.
W dniu 9 kwietnia 2014r. odbył się finał XIX już edycji Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. Tematem przewodnim tegorocznego konkursu były „Muzyczne Inspiracje”, w myśl których powstały wyśmienite wyroby piekarskie i cukiernicze. ULDO Polska już po raz kolejny wsparła to wyjątkowe wydarzenie. Wszystkim Uczestnikom, a w szczególności Laureatom, serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!
...więcej
10.04.2014
O!mega Bułki
Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, doskonałe źródło kwasów tłuszczowych Omega 3.
03.03.2014
O!mega Chleb
Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, doskonałe źródło kwasów tłuszczowych Omega 3.
03.03.2014
ULDO Polska na EXPO SWEET 2014
W dniach 18 - 20 lutego 2014r. w Warszawie odbyła się VI edycja Targów EXPO SWEET. Wszystkim naszym Klientom i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące spotkania, dzięki którym możemy stale się rozwijać i udoskonalać nasze produkty.
...więcej
25.02.2014
Stabilizator Neutralny
Stabilizator do bitej śmietany (naturalnej i z proszku), kremów tortowych.
17.02.2014
Napcream
Krem o smaku waniliowym z nutą białej czekolady. Nadaje się do nadziewania
i dekoracji np. do napoleonek, rurek, karpatki, eklerów, tortów i.t.p.
17.02.2014
Krem Budyniowy
Klasyczny termostabilny krem do zapiekania, mrożenia, nadziewania i dekoracji o smaku waniliowym.
17.02.2014
Bita Śmietana
Wysokiej jakości bita śmietana, doskonale nadająca się do wypełnień i dekoracji produktów cukierniczych.
17.02.2014
Frost
Polepszacz do odroczonego wypieku, który znacząco przedłuża świeżość wyrobu gotowego.
03.02.2014
Cooler
Polepszacz do odroczonego wypieku, który znacząco przedłuża świeżość wyrobu gotowego.
03.02.2014
Jowisz
Uniwersalny polepszacz o niskim dozowaniu do bułek i do chlebów. Zapewnia ciastu stabilność oraz nadaje produktom gotowym dużą objętość i długotrwałą świeżość
03.02.2014