Pomodoro
Mieszanka do wypieku typowo włoskiego chleba pszennego o charakterystycznym miękiszu.Zawiera wysokiej jakości suszone pomidory, które nadają pieczywu wyjątkowy smak i aromat.
24.09.2013
Ciastka Niskocukrowe
Mieszanka do wypieku kruchych ciastek o niskiej zwartości cukru. Produkt został nagrodzony na Diabetica Expo 2013 r.
23.09.2013
ULDO Polska na DIABETICA EXPO 2013
...więcej
23.09.2013
ULDO Polska na BAKEPOL 2013
W dniach 7 – 10 września 2013r. w Lublinie odbyła się IV edycja Targów Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL. Wszystkim naszym Klientom i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące spotkania, dzięki którym możemy stale się rozwijać i udoskonalać nasze produkty.
...więcej
13.09.2013
Chleb dla Niej
Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, stworzonego
z myślą o kobietach.
06.09.2013
Chleb dla Niego
Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, stworzonego
z myślą o mężczyznach.
06.09.2013
Chleb z Ostropestem
Mieszanka do chleba zawierająca mąkę z ostropestu. Stworzona z myślą o osobach ze schorzeniami wątroby. Rekomendowany przez Katedrę Gastroentorologii i Hepatologii Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu.
06.09.2013
Rustic/Rustic Słodowy
Mieszanki do wypieku typowo włoskiego chleba pszennego.
... więcej o Rustic
... więcej o Rustic Słodowy
12.06.2013
Dzień Chleba w Zespole Szkół nr 21 we Wrocławiu
w dziedzinie zdrowego pieczywa, z przyjemnością wsparła tę inicjatywę.
...więcejChleb Familijny
Doskonały w smaku, łatwy w przygotowaniu, ekonomiczny chleb pszenno – żytni.
27.05.2013
Mirella
Koncentrat do produkcji ciast biszkoptowo – tłuszczowych o dużej wilgotności
i doskonałym smaku.
16.05.2013
Babka Tradycyjna
Mieszanka do wypieku babek piaskowych i ciast biszkoptowo - tłuszczowych.
16.05.2013
Finał XVIII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz
W dniu 17 kwietnia 2013r. odbyła się uroczystość zakończenia XVIII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. ULDO Polska, jako Srebrny Sponsor Turnieju, serdecznie gratuluje wszystkim Laureatom i Zwycięzcom.
Więcej informacji na www.zsz5wroclaw.home.pl/
18.04.2013
Chleb Złocisty
Mieszanka do wypieku chleba pszennego, o długotrwałej świeżości i oryginalnym miękiszu - typowym dla pieczywa żytniego.
01.04.2013
Ciastka z Ostropestem
Mieszanka do wypieku kruchych ciastek z ostropestem zawierającym sylimarynę o prozdrowotnych właściwościach.
01.04.2013
Ciasto Czekoladowe
Koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o szerokim zastosowaniu, do wyrobu ciast o wyrazistym czekoladowym smaku.
01.02.2013
ProFit
Uniwersalna mieszanka do produkcji różnorodnego pieczywa wysokobiałkowego i niskowęglowodanowego, o niższej kaloryczności o około 25% w porównaniu z chebem zwykłym mieszanym
01.02.2013