MOZAJKA 2021a


Aktualności

 

P%C4%85czek%20ma%C5%82y 

Pączek 15%

Mieszanka o bardzo wysokiej wydajności do wyrobu pączków.


... więcej

15.10.2013                                                                     

 
 

POMODORO2 

Pomodoro

Mieszanka do wypieku typowo włoskiego chleba pszennego o charakterystycznym miękiszu.Zawiera wysokiej jakości suszone pomidory, które nadają pieczywu wyjątkowy smak i aromat.


... więcej

24.09.2013                                                                     

 
 

Ciastka%20niskocukrowe%20ma%C5%82e 

Ciastka Niskocukrowe

Mieszanka do wypieku kruchych ciastek o niskiej zwartości cukru. Produkt został nagrodzony na Diabetica Expo 2013 r.


... więcej

23.09.2013                                                                     

 
 

 

IMG 0834 ULDO Polska na DIABETICA EXPO 2013 

W dniach 20 - 21 września 2013r. ULDO Polska uczestniczyła w XVII Ogólnopolskim Sympozjum Diabetologicznym „Diabetica Expo 2013” oraz XI Ogólnopolskim Forum Profilaktyki i Leczenia Otyłości. Prezentowane na targach produkty cieszyły się ogromnym. zainteresowaniem i uznaniem odwiedzających, a Ciastka Niskocukrowe zdobyły wyróżnienie w Konkursie na Najlepszy Produkt Targów oraz w Plebiscycie Publiczności. Wszystkim odwiedzającym serdecznie dziękujemy.
Więcej informacji na stronie: www.expo-andre.pl

 
...więcej
23.09.2013                                                                      

 
 

 

IMG 0793%20MA%C5%81Y ULDO Polska na BAKEPOL 2013 

W dniach 7 – 10 września 2013r. w Lublinie odbyła się IV edycja Targów Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL. Wszystkim naszym Klientom  i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku, serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące spotkania, dzięki którym możemy stale się rozwijać i udoskonalać nasze produkty.

 
...więcej
13.09.2013                                                                      

 
 

chleb%20dla%20niej 

Chleb dla Niej

Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, stworzonego

z myślą o kobietach.


... więcej

06.09.2013                                                                     

 
 

chleb%20dla%20niego 

Chleb dla Niego

Wyjątkowa mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego, stworzonego

z myślą o mężczyznach.


... więcej

06.09.2013                                                                     

 
 

ma%C5%82y%20rgb 

Chleb z Ostropestem

Mieszanka do chleba zawierająca mąkę z ostropestu. Stworzona z myślą o osobach ze schorzeniami wątroby. Rekomendowany przez Katedrę Gastroentorologii i Hepatologii Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu.


... więcej

06.09.2013                                                                     

 
 

Dro%C5%BCd%C5%BCowe%20ma%C5%82e 

Drożdżowe

Mieszanka do wyrobu produktów drożdżowych oraz pączków.


... więcej

29.07.2013                                                                     

 
 

RAZOWE%20ma%C5%82e 

Ciastka Razowe

Koncentrat do produkcji kruchych żytnich ciastek razowych.


... więcej

29.07.2013                                                                     

 
 

ma%C5%82e%20rgb 

Ciasto Parzone

Koncentrat ciasta parzonego o uniwersalnym zastosowaniu.


... więcej

08.07.2013                                                                     

 
 

iStock 000003289925XLarge 

Babka Orkiszowa

Mieszanka do wypieku orkiszowych babek piaskowych.


... więcej

28.06.2013                                                                     

 
 

ma%C5%82e%20rgb 

Rustic/Rustic Słodowy

Mieszanki do wypieku typowo włoskiego chleba pszennego.


... więcej o Rustic
... więcej o Rustic Słodowy

12.06.2013                                                                     

 
 
 

ma%C5%82y  

Chleb Familijny

Doskonały w smaku, łatwy w przygotowaniu, ekonomiczny chleb pszenno – żytni.


... więcej

27.05.2013                                                                     

 
 

ma%C5%82e 

Mirella

Koncentrat  do produkcji ciast biszkoptowo – tłuszczowych o dużej wilgotności

i doskonałym smaku.


... więcej

16.05.2013                                                                     

 
 

BABKA%20TRADYCYJNA
Babka Tradycyjna

Mieszanka do wypieku babek piaskowych i ciast biszkoptowo - tłuszczowych.


... więcej

16.05.2013                                                                     

 
 

IMG 0069a

Finał XVIII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz

 

 

W dniu 17 kwietnia 2013r. odbyła się uroczystość zakończenia XVIII Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. ULDO Polska, jako Srebrny Sponsor Turnieju, serdecznie gratuluje wszystkim Laureatom i Zwycięzcom.

Więcej informacji na www.zsz5wroclaw.home.pl/ 

18.04.2013                                

 
 

 DSC8680 Edit1 

Chleb Złocisty

Mieszanka do wypieku chleba pszennego, o długotrwałej świeżości i oryginalnym miękiszu - typowym dla pieczywa żytniego.


... więcej

01.04.2013                                                                     

 
 

Ciastka%20z%20Ostropestem 

Ciastka z Ostropestem

Mieszanka do wypieku kruchych ciastek z ostropestem zawierającym sylimarynę o prozdrowotnych właściwościach.


... więcej

01.04.2013                                                                     

 
 

iStock 000000906371Small 

Beza

Mieszanka do produkcji delikatnych, lekkich bez i kokosanek.


... więcej

25.03.2013                                                                     

 
 

iStock 000006069688Large 

Muffinki

Popularne muffinki o wyrazistym czekoladowym smaku.


... więcej

13.02.2013                                                                     

 
 

czekoladowe%20bez%20dziury%20 

Ciasto Czekoladowe

Koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o szerokim zastosowaniu, do wyrobu ciast o wyrazistym czekoladowym smaku.


... więcej

01.02.2013                                                                     

 
 

ProFit%20rgb%20ma%C5%82y 

ProFit


Uniwersalna mieszanka do produkcji różnorodnego pieczywa wysokobiałkowego i niskowęglowodanowego, o niższej kaloryczności o około 25% w porównaniu z chebem zwykłym mieszanym


... więcej

01.02.2013                                                                     

 
 

   |   do góry

liczniki odwiedzin