Piccanto
Wyjątkowe pieczywo o wyrazistym smaku i zapachu, wzbogacone suszoną papryką, papryką chilli oraz mieszanką ziół: bazylią, oregano i tymiankiem.
30.11.2020
Florentynka Profit
Mieszanka do przygotowania popularnych ciasteczek z ziarnami lub innymi dodatkami.
17.11.2020
T22
Wydajny środek wypiekowy z grupy Clean Label. Produkt znacząco przedłuża świeżość pieczywa, które przy odpowiednim zabezpieczeniu, nie traci swojej miękkości i walorów smakowych przez min.14 dni. Doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w produkcji na liniach przemysłowych.
24.06.2020
Chleb Kozacki
Produkt inspirowany tradycyjnym chlebem z Ukrainy. Wyjątkowo smaczne pieczywo, w którym zastosowano specjalną mąkę żytnią, posiada chrupiącą i popękaną skórkę, zwarty miękisz oraz zachowuje świeżość przez długi czas.
09.06.2020
Złocisty Plus
Unikatowe pieczywo pszenne o cechach typowych dla pieczywa żytniego, jak zwarty i wilgotny miękisz oraz długotrwała świeżość. Zastosowanie mąki uzyskanej ze specjalnego przemiału nadaje pieczywu doskonały smak, dodatkowo wzbogacony poprzez dodanie płatków ziemniaczanych i czarnuszki.
06.04.2020
ULDO Polska na EXPO SWEET 2020
Kolejna edycja Targów EXPO SWEET 2020 za nami! Wszystkim naszym Klientom i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku w dniach 23-26.02.2020r. oraz zaprezentować nowe produkty, serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące rozmowy.
...więcej
04.03.2020
Drożdżówka bez cukru
Drożdżówka inna niż wszystkie! Wyjątkowy produkt do wyrobu różnorodnych ciast drożdżowych, takich jak drożdżówki, rogale, chałki, strucle oraz szereg innych produktów. Cechą wyróżniającą produktu jest brak cukru w składzie, który został zastąpiony inuliną. Produkt gotowy posiada doskonały smak, delikatny miękisz oraz smaczną skórkę.
21.02.2020
Nadzienie serowe
Delikatna masa serowa o wyrazistym smaku i szerokim zastosowaniu. Produkt o uniwersalnym zastosowaniu, może być wykorzystywany zarówno jako nadzienie do drożdżówek, dodatek do innych wyrobów cukierniczych, jak również do wyrobu serników, tortów i ciast. Charakteryzuje się dużą stabilnością, gwarantuje powtarzalność produktów, nie zmniejsza objętości w trakcie wypieku, nadaje się do maszyn dozujących, a także do mrożenia.
21.02.2020
Beza Extra
Śnieżnobiała beza o uniwersalnym zastosowaniu. Produkt bardzo łatwy w przygotowaniu i zastosowaniu, do różnorodnych słodkich wypieków. Posiada doskonały smak, nie chłonie wody, dzięki czemu pozostaje krucha przez długi czas, charakteryzuje się jednolitą, gładką strukturą. Znakomicie sprawdza się zarówno do wyrobu lekkich i puszystych bez, smacznych kokosanek, a także jako uzupełnienie lub do dekoracji różnego typu ciast deserowych.
21.02.2020
Fresco Plus Premium Profit
Wyjątkowo wydajny środek wypiekowy do pieczywa pszennego i mieszanego z grupy Clean Label. Doskonale nadaje się do wypieku chlebów oraz bułek. Pozwala uzyskać dużą objętość pieczywa, które charakteryzuje się chrupką i ładnie wybarwioną skórką oraz delikatnym miękiszem o równomiernej porowatości. Dodatkowo znacząco przedłuża świeżość produktu nawet do 5 dni. Środek wypiekowy charakteryzujący się niskim dozowaniem, doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w obróbce maszynowej.
31.01.2020
Master Plus
Środek wypiekowy nowej generacji do pieczywa mieszanego. Pozwala uzyskać znacznie większą objętość produktu gotowego, a także przedłuża jego świeżość. Zwiększa wodochłonność ciasta, co korzystnie przekłada się na ekonomię produkcji. Środek wypiekowy doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w obróbce maszynowej.
31.01.2020