Chleb Proteinowy to propozycja dla osób, które dotychczas rezygnowały z pieczywa ze względu na wysoką zawartość węglowodanów. To produkt idealny dla osób będących na diecie niskowęglowodanowej, a także dzięki wysokiej zawartości białka, dla osób budujących masę mięśniową. Chleb Proteinowy to także bogactwo witamin i minerałów, takich jak:
| |||||||||||||||||||||
Składniki | białka roślinne (40%) (pszenne, sojowe), produkty przemiału soi (śruta, płatki), siemię lniane, ziarno słonecznika, mąka pszenna graham, zakwas pszenny w proszku (produkty przemiału pszenicy, kultury starterowe), sól, słód (jęczmienny, pszenny), błonnik owsiany, enzymy: ksylanaza | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Chleb Proteinowy |