![]() ![]() ![]() ![]() Chleb Proteinowy to propozycja dla osób, które dotychczas rezygnowały z pieczywa ze względu na wysoką zawartość węglowodanów. To produkt idealny dla osób będących na diecie niskowęglowodanowej, a także dzięki wysokiej zawartości białka, dla osób budujących masę mięśniową. Chleb Proteinowy to jednocześnie bogactwo witamin i składników mineralnych, takich jak: magnez, żelazo, fosfor, potas, cynk, witamina B1, witamina E. Chleb Proteinowy:
| |||||||||||||||||||
Składniki | białka roślinne (40%) (pszenne, sojowe, łubinowe), produkty przemiału soi (śruta, płatki), siemię lniane, ziarno słonecznika, mąka pszenna graham, kwas pszenny w proszku, sól, słód jęczmienny, błonnik owsiany, enzymy: ksylanaza | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Chleb Proteinowy |