Pieczywo wysokobiałkowe to doskonałe uzupełnienie diet wysokobiałkowych dla osób, które chcą zachować różnorodność spożywanych produktów oraz uzupełnić ilość spożywanego białka. Wysoka zawartość białka – 17,1 g /100 g produktu dostarcza już 34% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej Dodatek siemienia lnianego, ziarna soi, sezamu i słonecznika – dodatkowe źródło białka. Pieczywo wysokobiałkowe stanowi znakomite uzupełnienie każdej diety, dzięki:
Dodatkowo:
| |||||||||||||||||||
Składniki | ziarna (siemię lniane, soja, sezam, słonecznik), białka pszenne (23%), mąka pszenna, zakwas pszenny w proszku, słód jęczmienny, olej rzepakowy, enzymy: ksylanazy, amylazy, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Pieczywo Wysokobiałkowe - chleb | ||||||||||||||||||
Kalkulacje | Uldo Pieczywo Wysokobiałkowe - bułki | ||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |