![]() | |||||||||||||||||||
Składniki | gluten pszenny, sól, mąka pszenna, słód jęczmienny, kwas pszenny w proszku, słód pszenny, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy: ksylanaza | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
![]() | Uldo Graham Ciabatta
Wyjątkowo smaczna i aromatyczna ciabatta przygotowywana na bazie mąki graham, o dużej wilgotności i delikatnym porowatym miękiszu. Posiada obniżoną zawartość sodu oraz jest źródłem białka.
|
![]() | |||||||||||||||||||
Składniki | gluten pszenny, sól, mąka pszenna, słód jęczmienny, kwas pszenny w proszku, słód pszenny, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy: ksylanaza | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |