Wyjątkowe pieczywo przygotowane z unikatowych odmian zbóż, które charakteryzują się doskonałymi walorami smakowymi i odżywczymi. |
Składniki | mąka pszenna pradawna (29%) (orkiszowa, płaskurka pełnoziarnista, samopsza pełnoziarnista), mąka pszenna, mąka żytnia, gluten pszenny, ziarno sezamu, ziarno soi, otręby pszenne, sól, kwas żytni w proszku, ekstrakt słodu jęczmiennego, błonnik roślinny, słód jęczmienny, czarnuszka, enzymy: hemicelulaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy. | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacja | Uldo Chleb z Pradawnymi Zbożami | ||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Chleb z Pradawnymi Zbożami | ||||||||||||||||||||
Materiały Reklamowe | |