Składniki | gluten pszenny, sól, mąka pszenna, słód (jęczmienny, pszenny) kwas pszenny w proszku, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
Uldo Graham Ciabatta
Wyjątkowo smaczna i aromatyczna ciabatta przygotowywana na bazie mąki graham, o dużej wilgotności i delikatnym porowatym miękiszu. Posiada obniżoną zawartość sodu oraz jest źródłem białka.
|
Składniki | gluten pszenny, sól, mąka pszenna, słód (jęczmienny, pszenny) kwas pszenny w proszku, środki do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920; enzymy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |