|
Składniki | mąka pszenna, cukier, sól, kminek, gluten pszenny, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Litewski - chleb na naturalnym kwasie | ||||||||||||||||||||
![]() | Uldo Litewski
Tradycyjne litewskie pieczywo żytnio - pszenne o charakterystycznym smaku i aromacie, dzięki zawartości kminku i słodu litewskiego. |
|
Składniki | mąka pszenna, cukier, sól, kminek, gluten pszenny, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Litewski - chleb na naturalnym kwasie | ||||||||||||||||||||