uldo pinsa mieszanka piekarska

Uldo Pinsa

 

  • Produkt do wyrobu tradycyjnego pieczywa włoskiego typu pinsa lub foccacia.
  • Charakteryzuje się doskonałym smakiem oraz miękiszem o dużej porowatości.
  • Posiada szerokie zastosowanie, doskonały do przekąsek, będących alternatywą dla pizzy.
Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM 
Składniki

mąka pszenna, mąka ryżowa, słód pszenny, gluten pszenny, zakwas pszenny w proszku (produkty przemiału pszenicy, kultury starterowe), enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1470/347
tłuszcz [g]:1,0
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,2
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 70,4
 - w tym cukry [g]:6,1
błonnik [g]:4,4
białko [g]:11,7
sól [g]:0,01
Receptura

Uldo Pinsa

Kalkulacja

Uldo Pinsa

SpecyfikacjaUldo Pinsa
Karta Produktu Gotowego

Pinsa

  

   |   do góry

liczniki odwiedzin