Wyjątkowo smaczne pieczywo mieszane, posiadające chrupiącą i popękaną skórkę, zwarty i wilgotny miękisz, zachowuje świeżość przez długi czas. Zawartość powideł śliwkowych wzbogaca pieczywo, nadając charakterystyczny smak. Dodatkowo produkt stanowi doskonałe źródło cennych wartości odżywczych. | |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka żytnia, sól, gluten pszenny, słód żytni, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Chleb Kozacki - chleb (SAUER) - Козацький хліб | ||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | Uldo Chleb Kozacki | ||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | |||||||||||||||||||||
Materiały reklamowe |