| |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy. | ||||||||||||||||||||
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Bułki PROFIT | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | Uldo Bułki PROFIT | ||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Bułki | ||||||||||||||||||||
Uldo Bułki PROFITEkonomiczny środek wypiekowy Clean Label o dozowaniu 0,5%, przeznaczony do bułek pszennych. Nadaje ciastu stabilność, a bułkom objętość, zapewnia trwały znak na kajzerkach. Może być stosowany w piekarniach rzemieślniczych, jak również na liniach do bułek. <td>x</td> |
| |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy. | ||||||||||||||||||||
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Bułki PROFIT | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | Uldo Bułki PROFIT | ||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Bułki | ||||||||||||||||||||