1

Uldo Bułki PROFIT

Ekonomiczny środek wypiekowy Clean Label o dozowaniu 0,5%, przeznaczony do bułek pszennych. Nadaje ciastu stabilność, a bułkom objętość, zapewnia trwały znak na kajzerkach. Może być stosowany w piekarniach rzemieślniczych, jak również na liniach do bułek.

<td>x</td>

%C5%9AWINIA

    Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TM

Składniki

mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1474/348
tłuszcz [g]:1,4
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,4
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 70,1
 - w tym cukry [g]:2,8
błonnik [g]:2,7
białko [g]:12,3
sól [g]:0,0082
RecepturaUldo Bułki PROFIT
Kalkulacja

Uldo Bułki PROFIT

SpecyfikacjaUldo Bułki PROFIT
Karta Produktu GotowegoBułki
  

   |   do góry

liczniki odwiedzin