Uwolnij się od "E"! : produkty bez substancji dodatkowych posiadających oznaczenie „E”.
Dołącz do zespołu ULDO Polska
aktualnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku: TECHNOLOG DS. BADAŃ I ROZWOJU
10.09.2024
Nowość! Makaroniki
Wyjątkowe ciasteczka, delikatne w środku i chrupiące na zewnątrz. Zachwycają nie tylko smakiem, ale także kolorami i formą. Można nadziewać je różnymi kremami. Często serwowane są na eleganckich przyjęciach, weselach czy na innych uroczystościach. Przygotowane na bazie mieszanki Uldo Beza.
08.07.2024
Nowość! Bułki laminowane
Chrupiąca skórka, bardzo delikatny miękisz oraz duża objętość bułek dzięki zastosowaniu laminacji. Wydłużona świeżość produktu dzięki dodaniu tłuszczu
Duża porowatość miękiszu i krótki zgryz. Przygotowane na bazie mieszanki Uldo Ultra Plus Durum.
08.07.2024
Nowość! PP Extra
Środek do przedłużenia trwałości pieczywa. Preparat przeciwpleśniowy, zapobiegający tzw. chorobie ziemniaczanej pieczywa.
04.07.2024
Nowość! Ciastka Keto
Unikatowe, niskowęglowodanowe ciastka, idealnie wpisujące się w dietę ketogeniczną. Zdrowa i pyszna alternatywa dla tradycyjnych słodyczy.
22.05.2024
Nowość! Chleb i bułki na maślance
Przygotowane na bazie mieszanki Uldo Chleb jak dawniej. Dzięki dodaniu maślanki pieczywo ma niezwykle delikatny i wilgotny miękisz, posiada niepowtarzalny smak tradycyjnych, domowych wypieków, długo zachowuje świeżość.
15.05.2024
Pinsa/ Ciabatta
Produkt do wyrobu tradycyjnego pieczywa włoskiego typu pinsa, ciabatta lub foccacia. Doskonały do przekąsek i kanapek.
09.01.2024
Drożdżowe Świeżości
Produkty o szerokim zastosowaniu: drożdżówki, chałki, strucle, rogale.
Posiada doskonały smak, utrzymuje świeżość i wilgotny miękisz przez długi czas.
10.11.2023
Pieczywo Keto Wysokobiałkowe
Unikatowe pieczywo niskowęglowodanowe, wysokotłuszczowe oraz wysokobiałkowe, przygotowane szczególnie z myślą o osobach stosujących diety ketogeniczne, które nie chcą eliminować pieczywa ze swoich posiłków.
05.10.2023