Doskonała baza do przygotowania ciastek z różnego rodzaju ziaren, nasion, orzechów, a także chrupiących blatów migdałowych, orzechowych lub kokosowych. Odpowiednio dobrany skład mieszanki pozwala uzyskać w krótkim czasie ciastka o dowolnych kształtach i wielkości np. w postaci batonów. Produkt umożliwia połączenie różnorodnych ziaren, nasion, orzechów oraz owoców kandyzowanych w smaczne i atrakcyjne wizualnie kompozycje. | |||||||||||||||||||||
Składniki | syrop glukozowy, glukoza, cukier, tłuszcz palmowy utwardzony, mleko w proszku pełne, emulgator: lecytyna rzepakowa; białka mleka | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Florentynka Profit - Czekoladowe Trójkąty Ciasto czekoladowo-korzenne - Słodka Inspiracja
| ||||||||||||||||||||
Kalkulacje | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |