panetto

Uldo Panetto

 

  • Tradycyjna receptura
  • Typowa chrupiąca skórka oraz porowaty miękisz
  • Możliwość stosowania różnych dodatków

Niskoprocentowy dodatek pozwalający na produkcję typowej włoskiej Ciabatty. Produkt charakteryzuje się chrupiącą skórką, dużymi porami oraz elastycznością i sprężystością miękiszu.

Składniki

mąka pszenna, słód pszenny, mąka sojowa, gluten pszenny, emulgator: lecytyna rzepakowa; kwas pszenny w proszku, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1517/360
tłuszcz [g]:6,3
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,9
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany[g]: 51,4
 - w tym cukry [g]:5,2
błonnik[g]:7,9
białko[g]:20,4
sól [g]:0,05

Receptura

Uldo Panetto - ciabatta

Kalkulacja

Uldo Panetto

Specyfikacja

Uldo Panetto

Karta Produktu Gotowego

Bułka typu włoskiego

   |   do góry

liczniki odwiedzin