panetto

Uldo Panetto

 

  • Tradycyjna receptura
  • Typowa chrupiąca skórka oraz porowaty miękisz
  • Możliwość stosowania różnych dodatków

Niskoprocentowy dodatek pozwalający na produkcję typowej włoskiej Ciabatty. Produkt charakteryzuje się chrupiącą skórką, dużymi porami oraz elastycznością i sprężystością miękiszu.

Składniki

mąka pszenna, słód pszenny, mąka sojowa, gluten pszenny, emulgator: lecytyna rzepakowa; kwas pszenny w proszku, enzymy: ksylanaza, amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1522/361
tłuszcz [g]:5,8
- w tym kwasy nasycone [g]:0,8
węglowodany[g]: 53,4
- w tym cukry [g]:9,8
błonnik[g]:7,6
białko[g]:19,9
sól [g]:0,05

Receptura

Uldo Panetto

Kalkulacja

Uldo Panetto

Specyfikacja

Uldo Panetto

Karta Produktu Gotowego

Bułka

   |   do góry

liczniki odwiedzin