|
Składniki | gluten pszenny, mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Max Plus - chleb (Sauer) | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
![]() | Uldo Max PlusŚrodek wypiekowy o prostym składzie dedykowany głównie do produkcji chleba.
|
|
Składniki | gluten pszenny, mąka pszenna, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Max Plus - chleb (Sauer) | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |