Uldo Frost Extra

Nowoczesny środek wypiekowy do odroczonego rozrostu.

  • Umożliwia jeszcze dłuższe prowadzenie ciasta przy zachowaniu objętości oraz gwarantuje jego dużą stabilność po wyjęciu z chłodni.
  • Pozwala uzyskać powtarzalność wypieku, lepszy smak, bardziej chrupiącą skórkę przy zachowaniu delikatnego miękiszu, a także dłuższą świeżość wyrobu gotowego.
  • Doskonałe rozwiązanie dla piekarni, które chcą zaoferować swoim Klientom ciepłe, aromatyczne i świeże pieczywo przez cały dzień.

 

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, słód (jęczmienny, pszenny), glukoza, cukier, emulgator: lecytyna rzepakowa; enzymy: ksylanazy, amylaza, amyloglukozydaza, glukooksydaza, lipaza;  środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1562/369
tłuszcz [g]:2,6
- w tym kwasy nasycone [g]:0,4
węglowodany[g]: 53,7
- w tym cukry [g]:21,1
błonnik[g]:3,5
białko[g]:31,6
sól [g]:0,2
RecepturaUldo Frost Extra
Kalkulacje

Uldo Frost Extra

Specyfikacja

Uldo Frost Extra

Karta Produktu GotowegoBułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin