Frost%20Extra

Uldo Frost Extra

Nowoczesny środek wypiekowy do odroczonego rozrostu.

  • Umożliwia jeszcze dłuższe prowadzenie ciasta przy zachowaniu objętości oraz gwarantuje jego dużą stabilność po wyjęciu z chłodni.
  • Pozwala uzyskać powtarzalność wypieku, lepszy smak, bardziej chrupiącą skórkę przy zachowaniu delikatnego miękiszu, a także dłuższą świeżość wyrobu gotowego.
  • Doskonałe rozwiązanie dla piekarni, które chcą zaoferować swoim Klientom ciepłe, aromatyczne i świeże pieczywo przez cały dzień.

 

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, słód (jęczmienny, pszenny), glukoza, cukier, emulgator: lecytyna rzepakowa; enzymy: ksylanazy, amylaza, amyloglukozydaza, glukooksydaza, lipaza;  środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1564/369
tłuszcz [g]:2,7
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,6
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 51,3
 - w tym cukry [g]:17,9
błonnik [g]:1,9
białko [g]:33,9
sól [g]:0,24
RecepturaUldo Frost Extra
Kalkulacje

Uldo Frost Extra

Specyfikacja

Uldo Frost Extra

Karta Produktu GotowegoBułki

   |   do góry

liczniki odwiedzin